3/7/17
30/6/17
Espaguetis amb crema d'escarxofes
La pasta, quin aliment tan versàtil, la pots combinar amb milers d'ingredients ben diferents, des de vegetals, carns, peixos, embotits, passant per mariscs i acabant amb fruita. Tot i queda bé!
Nosaltres avui us presentem uns espaguetis amb cors d'escarxofes macerades amb oli i alfàbrega. Vet aquí el punt interessant de la recepta, el bon gust que li transfereix aquesta espècia, tant a les escarxofes com a la salsa final.
Nosaltres avui us presentem uns espaguetis amb cors d'escarxofes macerades amb oli i alfàbrega. Vet aquí el punt interessant de la recepta, el bon gust que li transfereix aquesta espècia, tant a les escarxofes com a la salsa final.
28/6/17
.@BiblioFigueres Lletres i vins 2017
Un any més, ha arribat una nova edició del Cicle Biblioteques amb DO que proposa la Generalitat i que enguany ja és la 5a edició del Lletres i Vins 2017 que se celebra a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres.
Si algú encara no sap de què parlo, només recordar-vos que es tracta d'un cicle on es fan diverses trobades temàtiques dins les quals, es fa un fantàstic maridatge entre el món vinícola i el literari.
Si algú encara no sap de què parlo, només recordar-vos que es tracta d'un cicle on es fan diverses trobades temàtiques dins les quals, es fa un fantàstic maridatge entre el món vinícola i el literari.
26/6/17
Visitem la Granja El Provençal
Fa uns mesets vam tenir la oportunitat de tastar els formatges de la Granja El Provençal i vam quedar encantats, sobretot d'un d'ells, el formatge curat amb ratafia (ja us l'explicaré més extensament en un altre post). A arrel d'aquest descobriment vam pensar que ens agradaria molt poder visitar la Granja on l'elaboren juntament amb altres productes làctics. Així que l'Eva ens va obrir les portes i ens va oferir una ben complerta visita guiada amb tasts dels seus iogurts i formatges.
La Granja El Provençal està situada al terme de Riudellots de la Selva. Originàriament estaven al Mas Fàbregas i actualment s'ubiquen no massa lluny de la masia centenària.
La Granja El Provençal està situada al terme de Riudellots de la Selva. Originàriament estaven al Mas Fàbregas i actualment s'ubiquen no massa lluny de la masia centenària.
Tags:
artesà,
crema catalana,
formatge,
fruita,
Girona,
granja el provençal,
iogurt,
Lactium,
llet,
maduixa,
melmelada,
pastís formatge,
poma,
Premi,
taronja,
tast,
xocolata
23/6/17
[#Vermut] @VermouthPadro Coneguem-los!
Els Vermuts de Padró i família compten amb una tradició vinícola des de l'any 1886.
El seu origen el trobem a Bràfim, Tarragona, des d'on elaboren vermuts a partir d'una exclusiva infusió d'herbes aromàtiques, envellits en botes i envasats a la mateixa propietat.
La història d'aquesta bodega ha passat per varies generacions fins a arribar avui dia sent una de les pioneres en l'elaboració del vermut.
Actualment disposen d'un ampli catàleg de venta de productes a granel i embotellat, adaptant-se a les tendències de qualitat i de consum dels seus clients. Fet que queda totalment palès quan tastes un dels seus vermuts.
El seu origen el trobem a Bràfim, Tarragona, des d'on elaboren vermuts a partir d'una exclusiva infusió d'herbes aromàtiques, envellits en botes i envasats a la mateixa propietat.
La història d'aquesta bodega ha passat per varies generacions fins a arribar avui dia sent una de les pioneres en l'elaboració del vermut.
Actualment disposen d'un ampli catàleg de venta de productes a granel i embotellat, adaptant-se a les tendències de qualitat i de consum dels seus clients. Fet que queda totalment palès quan tastes un dels seus vermuts.
21/6/17
Magdalenes amb xocolata negra
Avui us porto una recepta que segur que agrada a tothom, magdalenes amb trossets de xocolata negre.
Dic trossets perquè hi hem posat literalment trossos d'una tauleta de xocolata negre gruixuda i queda molt millor que amb "pepitas".
La recepta és fàcil i la massa de la magdalena queda molt esponjosa, com esperes trobar.
Dic trossets perquè hi hem posat literalment trossos d'una tauleta de xocolata negre gruixuda i queda molt millor que amb "pepitas".
La recepta és fàcil i la massa de la magdalena queda molt esponjosa, com esperes trobar.
19/6/17
Restaurant Extrem
Sempre que podem aprofitem per tastar restaurants nous. Ens havien parlat molt bé del Restaurant Extrem així que vam decidir anar a provar-lo. No és cèntric ni ve de pas però estava ple, bona senyal.
Un dilluns a les dues i quart del migdia, el restaurant ple i per sort una taula que ja marxava :)
Ens varem entaular a fer el menú del migdia, 11 euros amb 5 primers, 4 segons i 6 postres, dos amb suplement, pa, aigua i vi, que pots canviar per cervesa.
Ens varem entaular a fer el menú del migdia, 11 euros amb 5 primers, 4 segons i 6 postres, dos amb suplement, pa, aigua i vi, que pots canviar per cervesa.
16/6/17
#Benvinguts a pagès, visitem la granja de búfales
Dilluns al matí, dia festiu a Girona i Barcelona encara vam poder fer alguna activitat més del Benvinguts a pagès. En aquesta ocasió vam anar fins a Palau Saverdera on ens esperava en Lluis Mont per ensenyar-nos la seva granja de búfales.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)