3/7/17

Coca de iogurt nòrdica

Avui us porto una recepta molt senzilla i molt coneguda per a tothom, la coca de iogurt. La recepta és la de sempre però el que canviaren avui és el motlle, farem servir un nòrdic ware que li donarà una presentació excel·lent.


Recordem la recepta!

Ingredients:
  • 1 iogurt natural
  • 3 gots de iogurt de farina
  • 2 gots de sucre
  • 1 got d'oli d'oliva 
  • mig got de llet (opcional)
  • 1 sobre de llevat
  • 3 ous



Elaboració:

Evoquem el iogurt el un bol i afegim els ous i el sucre i batem bé. Afegim també l'oli i la llet.
Paral·lelament posem el forn a escalfar.
Incorporem la farina i el llevat amb l'ajuda d'un tamitzador o colador per tal que no ens quedin grumolls a la massa.
Barregem bé tota la mescla i la posem al motlle prèviament enmantegat i cap al forn a 200ºC dalt i baix durant uns 40 minuts.
Una vegada tenim la coca ben cuita, podem comprobar amb un punxo si surt net, apaguem el forn i esperem a que estigui una mica fred per desmotllar i llestos.
Amb aquest motlle la coca fa molta patxoca, sobretot si tenim convidats a casa o l'hem de dur a algun lloc.


Consells de degustació:

Queda molt bo posant la ratlladura de la pell d'una llimona. També es pot fer amb taronja, tot i que personalment m'agrada més amb llimona.


Per a presentar-la queda molt bé i bo, posar-hi xocolata fondant al cim.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario