Avui us porto una recepta que segur que agrada a tothom, magdalenes amb trossets de xocolata negre.
Dic trossets perquè hi hem posat literalment trossos d'una tauleta de xocolata negre gruixuda i queda molt millor que amb "pepitas".
La recepta és fàcil i la massa de la magdalena queda molt esponjosa, com esperes trobar.
Ingredients per a 18 magdalenes:
Elaboració:
Primer de tot barregem la farina amb el llevat i reservem.
Posem els ous amb el sucre i un pessic de sal en un bol i els batem bé que la mescla agafi aire per aconseguir l'esponjositat desitjada.
Afegim la llet i l'oli i seguim batent.
Incorporem la farina amb el llevat amb l'ajuda d'un tamitzador o colador. Barregem tot bé que quedi integrat i evoquem la massa en els motlles de paper.
Finalment hi afegim els trossets de xocolata esmicolats i les enfornem amb el forn prèviament esclafat a 200 ºC durant uns 15 minuts.
Una vegada fornejades les traiem del forn i les deixem refredar.
Consells:
Per tal d'obtenir un bon resultat els ingredients és millor que estiguin a temperatura ambient.
Per aconseguir unes magdalenes ben esponjoses és molt important el pas on batem els ous amb el sucre i el pessic de sal perquè la mescla agafi aire.
També és important no obrir el forn mentre es couen les magdalenes ja que sinó no ens pujarien.
Aquestes magdalenes les podem guardar en una bossa hermètica i es conserven bé forces dies.
Suggerències:
Podem posar-hi trossos de xocolata negra, com en aquest cas o també xocolata amb llet, blanca o amb fruita seca.
També hi queden bé cireres o fruits vermells com nabius o aranyons, sobretot si volem estalviar les calories de la xocolata.
Dic trossets perquè hi hem posat literalment trossos d'una tauleta de xocolata negre gruixuda i queda molt millor que amb "pepitas".
La recepta és fàcil i la massa de la magdalena queda molt esponjosa, com esperes trobar.
Ingredients per a 18 magdalenes:
- 250 gr. de farina
- 100 gr. de sucre
- 3 ous
- mig sobre de llevat
- 125 ml de llet
- 125 ml d'oli de girassol
- 1 pessic de sal
- mitja teula de xocolata negra
- 18 càpsules per a magdalenes, les meves de cmbolsas
Elaboració:
Primer de tot barregem la farina amb el llevat i reservem.
Posem els ous amb el sucre i un pessic de sal en un bol i els batem bé que la mescla agafi aire per aconseguir l'esponjositat desitjada.
Afegim la llet i l'oli i seguim batent.
Incorporem la farina amb el llevat amb l'ajuda d'un tamitzador o colador. Barregem tot bé que quedi integrat i evoquem la massa en els motlles de paper.
Finalment hi afegim els trossets de xocolata esmicolats i les enfornem amb el forn prèviament esclafat a 200 ºC durant uns 15 minuts.
Una vegada fornejades les traiem del forn i les deixem refredar.
Consells:
Per tal d'obtenir un bon resultat els ingredients és millor que estiguin a temperatura ambient.
Per aconseguir unes magdalenes ben esponjoses és molt important el pas on batem els ous amb el sucre i el pessic de sal perquè la mescla agafi aire.
També és important no obrir el forn mentre es couen les magdalenes ja que sinó no ens pujarien.
Aquestes magdalenes les podem guardar en una bossa hermètica i es conserven bé forces dies.
Suggerències:
Podem posar-hi trossos de xocolata negra, com en aquest cas o també xocolata amb llet, blanca o amb fruita seca.
També hi queden bé cireres o fruits vermells com nabius o aranyons, sobretot si volem estalviar les calories de la xocolata.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario