23/6/17

[#Vermut] @VermouthPadro Coneguem-los!

Els Vermuts de Padró i família compten amb una tradició vinícola des de l'any 1886.
El seu origen el trobem a Bràfim, Tarragona, des d'on elaboren vermuts a partir d'una exclusiva infusió d'herbes aromàtiques, envellits en botes i envasats a la mateixa propietat.

La història d'aquesta bodega ha passat per varies generacions fins a arribar avui dia sent una de les pioneres en l'elaboració del vermut.
Actualment disposen d'un ampli catàleg de venta de productes a granel i embotellat, adaptant-se a les tendències de qualitat i de consum dels seus clients. Fet que queda totalment palès quan tastes un dels seus vermuts.
 


Disposen de diversos vermuts:

Vermut Padró & Co vermell clàssic: un vermut molt expressiu en nas, amb una aroma dolça amb tocs de canyella i clau i amb un final lleuger toc amarg. Ideal per al vermut clàssic de diumenge que tots tenim en ment.


Vermut Padró & Co Reserva Especial: desprèn una aroma intensa i dolça, fruit del seu llarg procés d'envelliment. Hi trobem figues, avellanes torrades i nous verdes. També hi apareix un toc de regalèssia que queda embolcallat per un toc dolç-amarg.

Vermut Padró & Co Blanc Reserva: molt aromàtic i agradable, amb records d'herbes dolces com la marialluïsa, l'anís estrellat, entre altres. En boca és elegant i molt fi i equilibrat. S'hi percep una lleu dolçor i amargor que acaben amb un toc cítric que conviden a prendre'n una mica més.

Vermut Padró & Co Daurat Amarg Suau: mescla d'aromes d'herbes silvestres amb un subtil toc mineral. En boca és balsàmic, refrescant i net. Un bon equilibri entre el dolç i l'amarg.

La gran qualitat dels seus vermuts ha tingut la seva recompensa a la última edició dels Premis Vinari, en la qual Padró i família ha estat coronat com la marca de referència del vermut català. La Firma de Bràfim ha aconseguit quatre noves medalles més, una d'Or i tres de Plata, sent la més premiada del certamen d'enguany i marcant una fita històrica, ja que ningú havia aconseguit ajuntar tants premis en la mateixa edició.

I no només els seus vermuts són apreciats i reconeguts arreu sinó també el seu packaging. Les seves ampolles de colors són una preciositat.


Nosaltres hem preparat un extens pica-pica per acompanyar els seus fantàstics vermuts, havíem d'estar a l'alçada.


Tots els vermuts que hem tingut la ocasió de tastar ens han encantat, uns per ser més aromàtics, altres per ser més cítrics i altres més dolços, el cas és que no sabriem quin triar. Les sensacions en boca que et transmeten cada un d'ells és tan diferent al vermut que estem acostumats, que sorpren molt agradablement. No sabíem que un vermut podia tenir tants matisos diferents.

Moltes gràcies a Vermut & Co per la magnífica proposta!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario