17/1/22

[#Recepta] Col Kale amb cansalada

Avui us porto una recepta força sana, dic força perquè hi he afegit cansalada que la fa més atractiva i bona ;)

És una recepta molt senzilla i gustosa.

15/1/22

[#Radio] @gironafmcat Menús per cuidar la línea

Avui parlarem de restaurants que facin plats lleugers o menús saludable, ja que avui dia cada vegada es busca més, sobretot si per motius de feina has de menjar a fora sovint.

Comencem amb el König, ja que és un restaurant que trobem a moltes ciutats i és un lloc perfecte per si vols fer un mos ràpid. Probablement la gent el coneix sobretot pels seus entrepans i braves, però fan unes amanides divertides que van molt bé per menjar quelcom saludable al migdia.

A Girona tenim el Blanc, que és el restaurant de l'Hotel Ciutat de Girona, amb un menú ideal per cuidar la línia, amb plats senzills però vistosos i amb producte fresc i de temporada. 


Un menú amb una excel·lent relació qualitat-preu, sempre amb un servei molt amable i en un local ampli i molt ben decorat i acollidor.

14/1/22

[#Restaurant] @SidreriaTxots i el seu menú del Txuletón

Com que estem de vacances hem aprofitat per anar a fer el Menú del txuletón del Txot's de Figueres, que feia temps que hi voliem anar.


El menú està molt bé en relació qualitat-preu, ja que per 79 euros t'ofereixen un seguit de plats que ara veure-ho i que valen a pena;

10/1/22

[#Recepta] Cigrons amb espinacs

Ja hem passat les festes de Nadal i ara ja toca tornar a la normalitat i menjar més verdura, llegums, cereals i fruita.


La recepta d'avui és a base de llegums, les quals n'hauríem de menjar dues vegades per setmana ja que són molt saludables i espinacs, una verdura també molt sana. He fet una elaboració fàcil però amb uns petits trucs que fan que quedi boníssima, voleu descobrir-los?

7/1/22

[#Restaurant] La Moixina

Fa uns dies vam anar al Restaurant La Moixina, situat al Parc Natural del mateix nom, un lloc preciós per caminar i conèixer les deus que hi ha.

El restaurant es troba dins aquest paratge natural, un lloc privilegiat. Un restaurant ampli, amb zones més antigues i menjadors nous des d'on poder gaudir del paisatge i l'entorn que l'envolta.

Quan a la cuina, ofereixen una cuina tradicional catalana posada al dia, ja que el restaurant data del 1890.


Fan menús de diari, de temporada i el gastronòmic.

Nosaltres vam seure al menjador La Font, el més tradicional i històric i vam degustar el seu Menú de Temporada.

Aquest consisteix en diferents plats a triar entre primers, segons i postres,  tots d'ells elaborats amb producte  de proximitat i de temporada. El preu són 30 euros però ja veure-ho que la relació qualitat-preu és excel·lent.

3/1/22

[#Recepta] Risotto a la milanesa

Amb la fred sempre venen de gust els plats d'arròs no trobeu?

Doncs avui us presento una recepta que segurament coneixeu però nosaltres a casa no l'havíem cuinat mai i això que és senzilla de fer i el resultat és boníssim.


30/12/21

Les avellanes

L'avellana és el fruit de l'avellaner, un arbre originari de la Xina però que avui dia es cultiva a Catalunya. Així doncs és un fruit sec de proximitat que ens aporta moltes propietats beneficioses, les voleu conèixer?


És molt nutritiva, una porció d'avellanes d'uns 20 gr, entre 15 i 20 avellanes, ens aporten unes 130 kilocalories

Són riques en greixos saludables, que són aquells que ens ajuden a reduir el colesterol i a protegir la salut cardiovascular