17/1/22

[#Recepta] Col Kale amb cansalada

Avui us porto una recepta força sana, dic força perquè hi he afegit cansalada que la fa més atractiva i bona ;)

És una recepta molt senzilla i gustosa.
Bròcoli amb cansalada

Ingredients per a 2 persones:
  • 1 Col Kale
  • 4 llesques de cansalada
  • 200 ml de crema de llet
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra

Elaboració:

En primer lloc bullim la col Kale durant 10 minuts, ja que es cou molt ràpid.
 
 
Mentre bull, saltegem la cansalada tallada a daus en una paella durant un parell de minuts i reservem.
 

En aquest oli afegim la crema de llet i deixem que vagi espesseint.
Quan ja la tinguem a la textura que volem afegim la cansalada tallada i el bròquil bullit, salpebrem i remenem per tal que els sabors s'impregnin.
 

Consells d'elaboració:

Podem saltejar la col Kale amb bacon que en aquest cas hi dóna un altre gust. També amb pernil salat o dolç quedaria bé.


Valor nutricional:

La col Kale ens aporta poques calories i molta fibra, vitamines i antioxidants. 
Quan a la cansalada ens suma calories al plat però també molt de sabor, tot i que també ho podem cuinar, com dèiem abans, amb pernil salat, més saludable.
I pel que fa a la crema de llet, la podem substituir per llet evaporada, molt menys greixosa.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario