Avui us porto una recepta força sana, dic força perquè hi he afegit cansalada que la fa més atractiva i bona ;)
És una recepta molt senzilla i gustosa.
Bròcoli amb cansalada
Ingredients per a 2 persones:
- 1 Col Kale
- 4 llesques de cansalada
- 200 ml de crema de llet
- sal i pebre
- oli d'oliva verge extra
Elaboració:
En primer lloc bullim la col Kale durant 10 minuts, ja que es cou molt ràpid.
Mentre bull, saltegem la cansalada tallada a daus en una paella durant un parell de minuts i reservem.
En aquest oli afegim la crema de llet i deixem que vagi espesseint.
Quan ja la tinguem a la textura que volem afegim la cansalada tallada i
el bròquil bullit, salpebrem i remenem per tal que els sabors
s'impregnin.
Consells d'elaboració:
Podem saltejar la col Kale amb bacon que en aquest cas hi dóna un altre gust. També amb pernil salat o dolç quedaria bé.
Valor nutricional:
La col Kale ens aporta poques calories i molta fibra, vitamines i antioxidants.
Quan a la cansalada ens suma calories al plat però també molt de sabor, tot i que també ho podem cuinar, com dèiem abans, amb pernil salat, més saludable.
I pel que fa a la crema de llet, la podem substituir per llet evaporada, molt menys greixosa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario