18/10/19

[#Restaurant] Marisqueria Gil's i el seu menú G-20

A la Marisqueria Gil's hi hem anat en altres ocasions, però sempre un dissabte i aquesta vegada, com que teníem vacances d'estiu, vam anar-hi un dijous.

D'aquesta manera vam poder triar un menú que està molt bé relació qualitat-preu, ja que és més econòmic que el solíem agafar el dissabte i que només està disponible de dilluns a divendres.


Es tracta del menú G-20, aquest restaurant en té molt de menús diferents, però en aquest hi ha un pica-pica que ens va agradar molt i un segon de peix a triar. El preu és de 36 euros amb aigua, vi , pa i postres. Anem a veure'l bé!

16/10/19

[#Restaurant] Amici Coffe & Tapes

Avui us presento un lloc excel·lent on gaudir d'un bon esmorzar, l'Amici Coffe & Tapes.


Situat a Girona, davant del Parc del Migdia, un lloc ben situat i força concorregut, des d'on pots començar el dia amb forces o bé parar una estona al migdia per prendre alguna cosa o dinar, ja que fan uns menús que estan molt bé.

7/10/19

[#Fira] @cuinacat Dia Cuina a la Fira del Porc i la Cervesa 2019

Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat a Manlleu la Fira del Porc i la Cervesa.


La revista Cuina cada anys convida als blocaires que han fet una recepta relacionada amb el porc i que hagin quedat finalistes a passar-hi el dia.

3/10/19

[#Restaurant] La Cova del Peix

Aquest estiu vam anar a fer un bon dinar al restaurant La Cova del Peix.
Concretament en tenen dos, un situat a Llers i l'altra a Peralada, que és on vam anar. Un local que fa poquet que el tenen, justament ara fan l'any però que els hi funciona molt bé.
La veritat és que el tracte i el servei és molt bo, així com la qualitat del producte que ofereixen.

Si us agrada menjar peix i marisc no us el perdeu perquè a més l'amo t'assessora en tot per tal que quedis satisfet.

Nosaltres vam fer un pica pica molt complert i així vam poder tastar una mica de tot. Acompanyat amb vi blanc Albariño i aigua amb gas.


25/9/19

[#Recepta] @liderou_callis Amanida amb ous de guatlla i bonítol

Abans que les temperatures baixin us deixo amb aquesta proposta d'amanida feta amb ous de guatlla cuits de Liderou, que són boníssims i que a més, els podeu servir freds de nevera o tebis per si voleu trencar la fredor de l'amanida, sobretot de cara als mesos que ens venen.


La recepta és molts senzilla i queda molt vistosa, ja ho diem no, que el menjar ha d'entrar pels ulls ;)

24/9/19

.@vic_turisme Tast Lactium: "Literatura creativa"

Fa uns mesos, concretament al maig, va tenir lloc El Lactium, a Vic, una fira formatgera molt important on podem trobar moltes formatgeries interessants i tastar i comprar els seus formatges.

Nosaltres vam tenir la oportunitat d'anar a dos tasts comentats que organitzava la Fira, el primer que vam fer al matí, va ser;

1. Camí Oliba on vam poder descobrir formatges molt bons i molt ben explicats, amb la seva història al darrera.

I a la tarda vam fer:

2. Literatura creativa, on tot jugant amb les paraules anavem coneguent diferents formatges, com ara:

- Formatge Garrotxa de la Formategria San Gil d'Albió
 

Un formatge elaborat amb llet de cabra pasteuritzada amb IGP Garrotxa madurat 6 setmanes, temps elq ual el fong penicillium gris neutralitza la seva acidesa endolcint-lo i dotant-lo d'un toc de bodega.

Es tracta d'un formatge semimadurat de textura cremosa i lleugerament salat però amb un punt d'acidesa.

21/9/19

[#Vermut] @andreugastro El Vermut de Llucià Ferrer

El passat mes de juny vam tenir la oportunitat gràcies a Xarcuteria Andreu d'anar de públic al programa de radio Flaixbac El Vermut de Llucià Ferrer.


Es tracta d'un programa d'actualitat, amb entrevistes a convidats famosos i amb molta música, presentat per Llucià Ferrer.