21/9/19

[#Vermut] @andreugastro El Vermut de Llucià Ferrer

El passat mes de juny vam tenir la oportunitat gràcies a Xarcuteria Andreu d'anar de públic al programa de radio Flaixbac El Vermut de Llucià Ferrer.


Es tracta d'un programa d'actualitat, amb entrevistes a convidats famosos i amb molta música, presentat per Llucià Ferrer.


Foto de www.flaixbac.cat
Comença a les 12, com no, a l'hora del vermut i això precisament és que el que vam fer, un bon vermut de la mà de Cinzano acompanyat d'un pernil boníssim de Xarcuteria Andreu.


Concretament el dia que hi vam anar es va a fer a la terrassa del recent guardonat com a un dels millors hotels d'Espanya, l'Hotel Edition.


Un hotel situat al Born, amb una terrassa espectacular i amb unes vistes immillorables.

Foto de wwww.flaixbac.cat
I com a convidats vam poder estar amb en David Guapo, molt simpàtic i amb el seu bon humor i també amb en Marc Giró, molt agradable. Em van caure molt bé tots dos!


Tot un luxe poder estar present en aquest programa, vam passar dues hores molt divertides, tot fent el vermut i brindant amb cava al final. Salut! :)


Us deixo aquí un petit vídeo de Youtube amb un petit resum.Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario