3/11/15

Marisqueria Gil's

Fa uns dies vam provar un restaurant que ens van recomenar uns amics gourmands que tenim. Es tracta d'una marisqueria a Banyoles, situada davant de l'estany, i força coneguda ja que els amos són un dels dos germans que duien la famosa Can Blanco de Girona.


La Marisqueria Gil's són un establiment familiar que es dedica al peix i marisc totalment fresc. Disposen de diferents menús, tots amb bones combinacions de peix i marisc i amb una excel.lent relació qualitat-preu.


El restaurant és elegant i el servei atent. Nosaltres vam triar el Menú Gastronòmic ja que tens tot un pica-pica de marisc i després un segon a triar i postres de la casa. Inclou vi blanc, un Turbio en aquest cas, aigua, pa a triar entre el de ceba, calent, exquissit, o el de xapata i cafè.


Per picar unes patates palla amb pebre vermell, molt fines i unes olives amb cogombrets molt gustoses, un detall de la casa per entretenir la gana.


Començem amb el despelgament de l'entremès de marisc:

- Cargols de mar i llagostins bullits, acompanyats amb salsa rosa artesana, molt bona


- Musclos a la brasa: deliciosos, un dels plats que més em va agradar. Amb un gust molt potent i una salseta que duien al obrir-los com d'oli i pebre, bonissims


- Cloïsses, navalles i viera: la viera a destacar, un gust exquissit


De segon vam partir-nos dos plats, així ho tastem tot :)

- Escamarlans a la catalana



- Cocotxes amb gambes a l'all cremat


I de postres, un bon suggeriment, un dau de pasta de full amb nous caramelitzades, nata i xocolata calenta. Vam encertar de ple, de tots els postres de la carta, que eren moltes bones i temptadores opcions, aquest era una passada. La veritat és que quan te'l serveixen és impressionant, tant per la seva alçada com pel seu volum. Després quan el comences a menjar, al ser capes de pasta fullada es va aixafant i queda en menys. Tot i així la nata és deliciosa i amb les nous i la xocolata fan una combinació de sabors que què us he dir que no sapigueu ;)


Finalment per rematar el magnífic àpat un tallat molt ben servit amb dos petits fours; un trosset de coca d'ametlla i una galeta de xocolata. Perfectes ambdos, ideals per l'hora del cafè.


Gràcies Ramon per la teva generositat. Un dels molts detalls que sempre tens.

No hay comentarios:

Publicar un comentario