Situat a dins del Mercat de Manlleu, el Restaurant Sambucus ofereix una cuina sana elaborada amb productes del seu propi hort, de proximitat, frescos i ecològics.
Tenen un menú de dilluns a divendres a 12 euros i el dissabte a 14 euros, una mica més car ja que també inclou una copa de cava.
Nosaltres hi vam anar un dissabte, així que vam gaudir d'un cava molt bo, afruitat, ens va agradar molt.
I com a entreteniment unes olives verdes i negres.
De primer plat vam optar per uns rigatones amb salsa de bolets.
La pasta al dente amb una salsa ben aconseguida i servida amb formatge en pols.
De segon, xai amb humus de sàlvia. Un plat deliciós pel punt excel·lent de cocció de la carn. La couen a baixa temperatura i això fa meravelles a la carn.
Aconsegueix una carn tendra i melosa i l'acompanyament d'humus de sàlvia, aromàtic i fi, un plat per recordar.
I de postres un gelat de galeta Maria.
L'àpat el vam maridar amb un vi blanc per servidora i un vi negre per a la meva parella.
Ambdós vins ens agraden molt ja que els coneixíem de quan venim amb el dia de la Revista Cuina amb els diferents bloggers.
Un dinar molt agradable tant pels plats com pel bon servei :)
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
Tenen un menú de dilluns a divendres a 12 euros i el dissabte a 14 euros, una mica més car ja que també inclou una copa de cava.
Nosaltres hi vam anar un dissabte, així que vam gaudir d'un cava molt bo, afruitat, ens va agradar molt.
I com a entreteniment unes olives verdes i negres.
De primer plat vam optar per uns rigatones amb salsa de bolets.
La pasta al dente amb una salsa ben aconseguida i servida amb formatge en pols.
De segon, xai amb humus de sàlvia. Un plat deliciós pel punt excel·lent de cocció de la carn. La couen a baixa temperatura i això fa meravelles a la carn.
Aconsegueix una carn tendra i melosa i l'acompanyament d'humus de sàlvia, aromàtic i fi, un plat per recordar.
I de postres un gelat de galeta Maria.
L'àpat el vam maridar amb un vi blanc per servidora i un vi negre per a la meva parella.
Ambdós vins ens agraden molt ja que els coneixíem de quan venim amb el dia de la Revista Cuina amb els diferents bloggers.
Un dinar molt agradable tant pels plats com pel bon servei :)
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
todo tiene una pinta espectacular!!
ResponderEliminarUn slaudo!!