Com cada any, finalitzem la trobada dels concursants a les millors receptes amb porc, amb un bon àpat al Restaurant Sambucus.
Està situat al mercat de Manlleu i fan una cuina de proximitat amb producte fresc i de qualitat. Pel dia Cuina ens fan un menú especial on el protagonista és el porc.
Aquest any ens han preparat un pica pica més a base d'hortalisses i verdura de l'horta ecològica, per continuar amb un plat de carn de porc, pa ecològic del Mas Corcó i unes postres artesanes.
Les begudes aigua, un vi blanc que m'encanta i que també és de la zona, ja tinc la referència, i vi negre.
Per començar;
- Un gaspatxo de síndria i tomàquet amb oli d'alfàbrega. Molt suau, dolcet i refrescant.
- Amanida de magrana i figues amb tomàquet del pebrot. Una amanida deliciosa, es nota el producte fresc i proper. Els tomàquets al seu punt de maduració i per tant ben gustosos i combinats amb la fruita de temporada com la magrana i la figa, dolça i bona, regada amb un bon oli d'oliva, fan que vulguis amanida si o si ;)
- Llonganissa de pagès i formatge curat de llet crua d'ovella del Serrat de Barneres, on precisament ja havíem tastat la seva llet en unes postres d'un altra any.
- Escalivada. Ceba, albergínia i pebrot vermell, tot ben escalivat i regat amb oli d'oliva i unes quantes olives negres
De segon vam menjar la carn;
- Llata de porc amb rossinyols, cebetes i reducció de salsa de cervesa porter negra Pilster.
I per postres;
- Brownie de xocolata amb avellanes i gelat de vainilla
Boníssim, ple d'avellanes i amb una textura perfecte, amb toc trencadís i ben acompanyat amb un gelat molt fi i delicat.
Vam rematar amb un tallat amb gel i vam fer-la petar amb els altres companys de blocs, parlant com no de gastronomia!
Està situat al mercat de Manlleu i fan una cuina de proximitat amb producte fresc i de qualitat. Pel dia Cuina ens fan un menú especial on el protagonista és el porc.
Aquest any ens han preparat un pica pica més a base d'hortalisses i verdura de l'horta ecològica, per continuar amb un plat de carn de porc, pa ecològic del Mas Corcó i unes postres artesanes.
Les begudes aigua, un vi blanc que m'encanta i que també és de la zona, ja tinc la referència, i vi negre.
Per començar;
- Un gaspatxo de síndria i tomàquet amb oli d'alfàbrega. Molt suau, dolcet i refrescant.
- Amanida de magrana i figues amb tomàquet del pebrot. Una amanida deliciosa, es nota el producte fresc i proper. Els tomàquets al seu punt de maduració i per tant ben gustosos i combinats amb la fruita de temporada com la magrana i la figa, dolça i bona, regada amb un bon oli d'oliva, fan que vulguis amanida si o si ;)
- Llonganissa de pagès i formatge curat de llet crua d'ovella del Serrat de Barneres, on precisament ja havíem tastat la seva llet en unes postres d'un altra any.
- Escalivada. Ceba, albergínia i pebrot vermell, tot ben escalivat i regat amb oli d'oliva i unes quantes olives negres
De segon vam menjar la carn;
- Llata de porc amb rossinyols, cebetes i reducció de salsa de cervesa porter negra Pilster.
I per postres;
- Brownie de xocolata amb avellanes i gelat de vainilla
Boníssim, ple d'avellanes i amb una textura perfecte, amb toc trencadís i ben acompanyat amb un gelat molt fi i delicat.
Vam rematar amb un tallat amb gel i vam fer-la petar amb els altres companys de blocs, parlant com no de gastronomia!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario