18/10/19

[#Restaurant] Marisqueria Gil's i el seu menú G-20

A la Marisqueria Gil's hi hem anat en altres ocasions, però sempre un dissabte i aquesta vegada, com que teníem vacances d'estiu, vam anar-hi un dijous.

D'aquesta manera vam poder triar un menú que està molt bé relació qualitat-preu, ja que és més econòmic que el solíem agafar el dissabte i que només està disponible de dilluns a divendres.


Es tracta del menú G-20, aquest restaurant en té molt de menús diferents, però en aquest hi ha un pica-pica que ens va agradar molt i un segon de peix a triar. El preu és de 36 euros amb aigua, vi , pa i postres. Anem a veure'l bé!



De benvinguda un detall de patates xips, aquest trobo que no fa pel restaurant, potser millor oferir quelcom més sofisticat.


- Llagostins amb salsa rosa

  - Musclos


- Navalles a la planxa

  - Pop a la gallega

  - Vieira

  - Zamburinyes


De segon jo vaig optar per unes cuixes de granota, que no en solen tenir a per tot i m'agraden molt.


Venien acompanyades d'un flamet d'arròs amb verdura saltejada.


Com a segon, hi havia altres opcions de peix, com ara:

- Filets de rogers a la planxa


- Calamarcets a la planxa


En aquest menú hi entraven les postres del dia, que no estaven gens malament, però nosaltres veníem amb la idea de menjar el dau de pasta de full amb xocolata i nous, que és impressionant.


Així que vam afegir 4 euros al preu del menú i el vam poder gaudir, almenys per treure'ns les ganes i el proper dia ja agafarem el del menú que també feia una pinta excel·lent.


- Mouse de xocolata

  - Crocant de gelat de xocolata

  Per finalitzar un bon àpat, vam demanar un cafè, que sempre ve amb un petit fur i m'encanta que l'acompanyin així, trobo que tots els restaurants ho haurien de fer.


Aquest restaurant ens agrada molt, l'espai és molt acollidor i sempre hem quedat satisfets, tant amb el menjar com amb el servei.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario