Abans que les temperatures baixin us deixo amb aquesta proposta d'amanida feta amb ous de guatlla cuits de Liderou, que són boníssims i que a més, els podeu servir freds de nevera o tebis per si voleu trencar la fredor de l'amanida, sobretot de cara als mesos que ens venen.
La recepta és molts senzilla i queda molt vistosa, ja ho diem no, que el menjar ha d'entrar pels ulls ;)
Amanida amb ous de guatlla i bónitol
Ingredients:
Elaboració:
Rentem el tomàquet, el pelem i el tallem petit.
Fem el mateix amb el cogombre amb la pastanaga.
Disposem les hortalisses al plat i afegim el llom de bonítol trossejat i algunes olives.
Finalment hi afegim els ous de guatlla cuits partits per la meitat i ho amanim amb vinagre de Mòdena, sal, pebre i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Consells de degustació:
Servim l'amanida fresqueta a l'estiu o tèbia ens els mesos més freds escalfant els ous al microones.
Quan a les olives jo hi he posat les típiques farcides però s'hi poden posar les que més us agradin, mentre no tinguin pinyol.
També es pot fer amb tonyina tot i que el llom de bonítol és més fi.
Valor nutricional:
Una amanida és perfecte per a hidratar-nos i per acompanyar un àpat, tot i que si la fem ben complerta ens pot servir com a plat únic, sobretot per sopar, que s'ha de menjar més lleuger i amb ingredients fàcils de digerir per tal que no ens interfereixin en els descans nocturn.
Així que us la recomano a tothom ja que a més els ous ajuden a relaxar-nos. Proveu-la i ja em direu què tal!
La recepta és molts senzilla i queda molt vistosa, ja ho diem no, que el menjar ha d'entrar pels ulls ;)
Amanida amb ous de guatlla i bónitol
Ingredients:
- ous de guatlla cuits de Liderou
- tomàquet de Montserrat
- 1 cogombre
- 1 pastanaga
- olives
- llom de bonítol
- sal
- pebre
- vinagre de Mòdena
- oli d'oliva verge extra
Elaboració:
Rentem el tomàquet, el pelem i el tallem petit.
Fem el mateix amb el cogombre amb la pastanaga.
Disposem les hortalisses al plat i afegim el llom de bonítol trossejat i algunes olives.
Finalment hi afegim els ous de guatlla cuits partits per la meitat i ho amanim amb vinagre de Mòdena, sal, pebre i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Consells de degustació:
Servim l'amanida fresqueta a l'estiu o tèbia ens els mesos més freds escalfant els ous al microones.
Quan a les olives jo hi he posat les típiques farcides però s'hi poden posar les que més us agradin, mentre no tinguin pinyol.
També es pot fer amb tonyina tot i que el llom de bonítol és més fi.
Valor nutricional:
Una amanida és perfecte per a hidratar-nos i per acompanyar un àpat, tot i que si la fem ben complerta ens pot servir com a plat únic, sobretot per sopar, que s'ha de menjar més lleuger i amb ingredients fàcils de digerir per tal que no ens interfereixin en els descans nocturn.
Així que us la recomano a tothom ja que a més els ous ajuden a relaxar-nos. Proveu-la i ja em direu què tal!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario