30/3/20
[#Vacances] Què esmorzar a #Praga?
Cada vegada que marxem de vacances m'agrada ensenyar el que esmorzem, tant si tenim buffet lliure a l'hotel com si anem pel nostre compte, sense circuit muntat, a alguna ciutat d'Europa.
Si és així no acostumem a agafar l'esmorzar de l'hotel perquè ens agrada descobrir i variar i també perquè acostumem a matinar per tal de començar a fer les visites d'hora i no trobar tants turistes.
Si és així no acostumem a agafar l'esmorzar de l'hotel perquè ens agrada descobrir i variar i també perquè acostumem a matinar per tal de començar a fer les visites d'hora i no trobar tants turistes.
27/3/20
Pizza sense llevat
Aquests dies estem de confinament i per tant potser no tenim a la despensa tot el que ens cal i com que ens hem de quedar a casa doncs hem de fer el que es pot.
En aquest post us explico una manera de fer una base de pizza sense llevat. Si, no us enganyaré pas, queda millor amb llevat, ja que la pizza és més esponjosa i creix però si us agrada una massa fineta, aquesta també la podeu provar!
En aquest post us explico una manera de fer una base de pizza sense llevat. Si, no us enganyaré pas, queda millor amb llevat, ja que la pizza és més esponjosa i creix però si us agrada una massa fineta, aquesta també la podeu provar!
25/3/20
23/3/20
[#Hotel] La Freixera i el seu esmorzar
Tags:
artesà,
cafè,
croissant,
cuina,
embotit,
esmorzar,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
hotel,
la freixera,
llet,
llonganissa,
oli,
ous,
pa,
pernil,
solsona,
suc,
taronja
20/3/20
[#Restaurant] Cafè Europa a l'Olotx2
Ja fa una quants anys que aprofitem el cap de setmana de l'Olotx2 per tastar algun dels seus restaurants, on pagues un i mengen dos.
Aquest any hem anat al Cafè Europa ja que ja hi havíem anat en un altre parell d'ocasions i ens havia agradat, sobretot la última vegada on vam poder gaudir de l'àpat al menjador de fora tot de vidre, i ens va quedar un bon record.
En aquesta ocasió funcionava com sempre, per 28'50 euros, dues persones, tenies un menú molt complert amb diferents plats a triar, pa i aigua inclòs.
Aquest any hem anat al Cafè Europa ja que ja hi havíem anat en un altre parell d'ocasions i ens havia agradat, sobretot la última vegada on vam poder gaudir de l'àpat al menjador de fora tot de vidre, i ens va quedar un bon record.
En aquesta ocasió funcionava com sempre, per 28'50 euros, dues persones, tenies un menú molt complert amb diferents plats a triar, pa i aigua inclòs.
18/3/20
[#Restaurant] Esmorzem a Ham Session by Don Jamon
Fa un temps vam anar al Ham Session de Girona, que és com un buffet lliure de diferents pernils i embotits ibèrics amb un gran assortiment de formatges acompanyats de pa de coca i melmelades.
La veritat és que en pots menjar tan com vulguis i això sempre agrada, no?
La veritat és que en pots menjar tan com vulguis i això sempre agrada, no?
Tags:
cervesa,
cervesa rossa,
cuina,
embotit,
esmorzar,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
Girona,
Girona restaurant,
ham session,
oli,
pa,
pernil,
tomàquet
16/3/20
[#MasiaEmporda] Març - Magret d'ànec amb fruits vermells i reducció de Garnatxa
Us presento la segona recepta de la col·laboració que faig amb Masia Empordà on us cuinaré un:
Magret d'ànec amb fruits vermells i reducció de Garnatxa
Hem triat aquesta peça de carn, ja que com el seu nom indica és una part més magre de l'ànec, sobretot si traiem la pell. Es tracta d'una recepta molt fàcil i força ràpida de fer, anem a veure-ho!
Magret d'ànec amb fruits vermells i reducció de Garnatxa
Hem triat aquesta peça de carn, ja que com el seu nom indica és una part més magre de l'ànec, sobretot si traiem la pell. Es tracta d'una recepta molt fàcil i força ràpida de fer, anem a veure-ho!
Tags:
Alt Empordà,
anec,
carn,
carns,
celler,
D.O. Empordà,
Empordà,
Empordàlia,
Figueres,
fruita,
garnatxa,
maduixa,
Magret d'ànec,
Masia Emporda,
melmelada,
pebre,
recepta,
sal,
sinols,
vi
Suscribirse a:
Entradas (Atom)