20/3/20

[#Restaurant] Cafè Europa a l'Olotx2

Ja fa una quants anys que aprofitem el cap de setmana de l'Olotx2 per tastar algun dels seus restaurants, on pagues un i mengen dos.

Aquest any hem anat al Cafè Europa ja que ja hi havíem anat en un altre parell d'ocasions i ens havia agradat, sobretot la última vegada on vam poder gaudir de l'àpat al menjador de fora tot de vidre, i ens va quedar un bon record.


En aquesta ocasió funcionava com sempre, per 28'50 euros, dues persones, tenies un menú molt complert amb diferents plats a triar, pa i aigua inclòs.



Ens van asseure tots els que veníem per l'Olotx2 en un menjador que tenen a dalt, amb taules de fusta i molt ben decorat, tot i que hi feia fred, ja que el dia no acompanyava gens.

D'aperitiu et serveixen un xarrup de crema de carbassa amb oli de tòfona, un bon detall.


Nosaltres ens vam decantar per tastar;

- Terrina de paté de campanya fet a casa amb foie i tòfona


A la meva parella no li va agradar gens i a mi d'aquella manera :(

Ens el van servir molt fred i no era ben bé el que esperava, crec que amb un altre plat haguéssim quedat més satisfets, vam triar malament.


Venia amb mesclum i magrana per acompanyar.


Com a segon plat vam optar pel;

- Bistec tàrtar de vaca vella, madurat i tallat amb ganivet


A mi personalment aquest plat ja em va agradar, la presentació era molt correcte i la quantitat també, tot i que potser li faltava una mica de potència a l'amanit, però d'altra banda, agreixo que no es noti massa la ceba i en aquest cas complia.


I el que si que no van fallar van ser les postres. La última vegada ja havíem tastat aquestes postres i les vam repetir ja que ens són boníssimes;

- Crema de xocolata amb neules, oli i sal


Una crema deliciosa, fina però amb un gust intens de xocolata i amb l'oli i la sal que en potencien el gust queda súper bo.


En resum vam menjar bé i la relació qualitat-preu d'aquest restaurant i el menú d'aquest dia trobo que està molt bé i si de cas a la propera ja triarem més bé ;)



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario