2/3/18

.@turismegarrotxa Cafè Europa Restaurant

Aquest passat cap de setmana passat hem gaudit de l'Olot x 2. Com us deia una iniciativa molt bona per descobrir Olot i els seus voltants, així com la seva gastronomia.


Nosaltres hi anem des de la primera edició i enguany hem optat pel Cafè Europa, un restaurant ben cèntric, situat a la plaça d'Olot.


És un restaurant molt acollidor i lluminós, amb un gran menjador de vidre amb vistes a la plaça i una decoració senzilla i maca, amb taules i tarima de terra de fusta.


Només d'entrar ja ens hi vam sentir bé. El menú especial que van fer per l'ocasió el podeu veure aquí.


Va ser un menú amb tres plats i vi de la cooperativa d'Espolla i pa del Forn Tubert inclós per 24'20 els dos. Una molt bona relació qualitat-preu, sinó valoreu-ho vosaltres mateixos!


Per beure vam fer vi negre, una gerra de mig litre i aigua amb gas.


Nosaltres vam optar com a primer plat pel;


- Laminat de llengua de vedella amb salsa ravigote


Un plat excel·lent, generós i amb aquesta salsa d'origen francès, molt gustosa, que hi lligava molt bé.


Servida amb fulles de rúcula que també hi combinàven.


De segon vam demanar;


- Tataki de tonyina amb carbassa rostida i burrata


Un plat ben presentat i amb fusions de gustos molt encertats, la carbassa rostida, ben dolça, amb el toc làctic de la burrata i el Tataki feien un bon conjunt.


I com a postres, no vam poder evitar-ho ;)


- Cremós de xocolata amb neules, oli i sal



Un plat senzill però que queda deliciós, amb el raig d'oli i el toc de sal exalten tan el gust de la xocolata cremosa i sucada amb les neules.


Unes postres molt ben aconseguides.



I per finalitzar l'àpat un cafè.

En tot moment ens van atendre molt bé, tot i ser un dia de més afluència de comensals. Vam quedar molt satisfets tan amb els plats que vam tastar com amb el servei.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario