30/3/20

[#Vacances] Què esmorzar a #Praga?

Cada vegada que marxem de vacances m'agrada ensenyar el que esmorzem, tant si tenim buffet lliure a l'hotel com si anem pel nostre compte, sense circuit muntat, a alguna ciutat d'Europa.
 
Si és així no acostumem a agafar l'esmorzar de l'hotel perquè ens agrada descobrir i variar i també perquè acostumem a matinar per tal de començar a fer les visites d'hora i no trobar tants turistes.


A Praga són molt de dolços tipus donuts i berlines farcides de xocolata, crema, nata i melmelades. També trobes algun croissant, ja que aquests es troben arreu, tot i que ells són més de pastes amb melmelades i fruits secs.


Pots esmorzar a una cafeteria alguna pasta amb un cafè i llet o bé, si vols una opció més econòmica, ràpida i ben d'hora, pots anar al supermercat i a la secció de pastisseria agafar alguna peça recent fornejada de les moltes que tenen. Això si, si us decanteu per aquesta última opció hi haureu d'anar ben d'hora ja que lo més bo vola!


És a dir les berlines de xocolata i els donuts de xocolata duren poc, només n'hi ha pels més matiners i a Praga, la gent ho és molt ;)


Us deixo diferents fotos amb el que vam anar esmorzant els dies que hi vam estar.

Per beure al mateix supermercat disposen de màquines de cafè, expressos, lattes i capuccinos per un bon preu, tot i que en comparació amb el preu de les pastes pot resultar car.





Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario