27/3/20

Pizza sense llevat

Aquests dies estem de confinament i per tant potser no tenim a la despensa tot el que ens cal i com que ens hem de quedar a casa doncs hem de fer el que es pot.

En aquest post us explico una manera de fer una base de pizza sense llevat. Si, no us enganyaré pas, queda millor amb llevat, ja que la pizza és més esponjosa i creix però si us agrada una massa fineta, aquesta també la podeu provar!



Ingredients per a 1 base gran (per 2 persones):

  • 200 gr. de farina
  • 100 ml d'aigua calenta
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
  • un polsim de sal


Elaboració:

Posem la farina en un bol en forma de volcà i al mig hi afegim l'aigua calenta, l'oli i la sal.
Barregem tots els ingredients amb l'ajuda d'una espàtula fins que quedi tot lligat.
Una vegada tot integrat, passem a amassar la massa amb les nostres mans fins que a obtenir una bola fina que ja no s'enganxi.


Deixem reposar la massa tapada amb un drap durant 25'.


Passat aquest temps estenem la massa amb l'ajuda d'un corró a la safata del forn.


Afegim els ingredients que vulguem posar i enfornem dalt i baix,amb el forn preescalfat, durant 25' aproximadament.


E questo è tutto!!!!


Consells de degustació:

Hi podeu posar tots els ingredients que vulgueu, ja siguin molt o pocs o un xic de cada ara mateix :)
També verdures que ens hagin sobrat d'alguna altra preparació, ja que com aquesta base de pizza com a coca també queda molt bé :)

Nosaltres l'hem fet més o menys sana, ja que hi hem posat escalivada, formatge de cabra i un toc d'orenga que hi fa molt bo.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario