23/3/20

[#Hotel] La Freixera i el seu esmorzar

Sí senyor, es mereix un títol propi l'esmorzar de la Freixera, perquè un hotel així havia de tenir un esmorzar a l'alçada.


Un menjador acollidor, com no, amb poques taules però les suficients per tenir intimitat i un gran assortiment de productes de proximitat.


Safates amb diferents embotits artesans de la zona, formatges de productors propers, mel i melmelades km 0, així com pa bo per combinar.


Quan al pa el podies agafar normal o integral i també de motlle. I si el volies passar per la torradora i sucar-lo amb tomàquet, sal i oli, encara millor no?


Per beure suc de taronja que et feies tu al moment i també diferents tipus de llet, cafè o iogurts.


Si volies et feien truita o ous remenats al moment i servits a taula, igual que el cafè amb llet.


No faltava fruita seca ni cereals ni fruita fresca, i també algun croissantet petit de banyes, boníssim aquest, o de mantega que podies combinar amb xocolata de barra o en crema. També tenien coca de sucre, una altra delícia.


Un esmorzar molt complert i de qualitat, a destacar els embotits i els croissantets de banyes, que aquests no van repostar, sort que en vaig poder agafar un parell ;)Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario