19/5/17

Ham Session Girona

Per fi vam poder tastar un restaurant que feia temps que li teniem moltes ganes, el Ham Session. Si, tal com diu el nom es tracta d'una sessió de pernil i diferents formatges. Un buffet lliure on pots servir-te pernil de gla acabat de tallar amb un pa de vidre acabat de torrar, encara calent, i sucat amb tomàquet i oli. Tot una delícia.

   
La sala és gran, a un costat hi ha dues taules, una amb dos talladors de pernil que en fan fent talls perquè la gent vagi agafant i una altra amb un gran assortiment de formatges. I al costat oposat hi ha la barra on demanes la beguda, refrescs, aigua o vi. Tenen diferents tipus de vi, tan de fora com de la D.O. Empordà. A la sala hi ha repartides botes de vi que serveixen de taula amb tamborets.





A la taula de pernil també trobem altres embotits ibèrics com ara llonganissa, xoriç, cansalada, entre altres com el lacón, boníssim per cert, així com tacos de pernil.


I a la taula dels formatges hi havia: Gouda curat. CamembertMorbier, Brie, Gorgonzola, Roquefort, Tupí, Parmesà, Grana Padano, de cabra amb nabius, Emmental, manxec, d'ovella amb llet crua, Tete de Moine, manxec amb codony, de pesto, de pizza, de cabra amb papaia i altres que no recordo del tot.
També disposes de melmelada de tomàquet i de figues per combinar, així com grissinis o poma especiada.


A part dels formatges també hi ha dues perles: unes boletes de foie farcides d'ametlla picada i una torradeta de foie amb confitura. I encara una torradeta amb sobrassada força picant.


Cal dir que la varietat de formatges està molt bé i la qualitat dels dos pernils que ofereixen també. La relació qualitat-preu és immillorable, ja que per 21 euros, amb les postres incloses i begudes a part, disposes d'aquest buffet, que de forma relaxada pots anar degustant.


Nosaltres varem combinar alguns plats de formatge amb alguns de pernil tot assaborint un vi negre Vella Lola 2016, un vi de la D.O. Empordà fet majoritàriament amb garnatxa (90%) i syrah (10%).


 Mentres sopes, un dels cambrers passa a servir-te alguna coseta per picar: un tall de coca de pa amb tomàquet i formatge, tipus pizza i una cassoleta de provolone amb poma cuita.


Ambdós tastos molt bons i un detall molt encertat per part d'ells.


Després de tot el tiberi vam acabar amb unes postres, que et serveixen a taula quan els ho demanes, molt bones.


Es tractava d'una mousse de xocolata i una altra de crema catalana. Unes textures excel,lents i de gust molt bones també.


Les acompanyaven uns gelats minis nata coberts de xocolata blanca, amb llet i amb avellanes i també uns cigars de xocolata. Un bon acabament d'àpat.


I per rematar, que el sopar fa molta set, uns gintònics amb xuxes per combinar.


En definitiva un lloc ideal si sou amants del formatge i sempre heu somiat en tastar-ne de tants tipus diferents. I quan al pernil igual, uns talls finets de pernils excel·lents, amb les seves vetes de greix i aquell gust dolcet del gla, un goig immens posar-te aquell tall de pernil a la boca i notar com es desfà i s'ajunten els sabors.

Així doncs si teniu la oportunitat d'anar-hi, feu-ho! Tenen dos Ham Sessions, una a la devesa de Girona i l'altre a Sant Gregori.


Nosaltres repetirem :)

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario