16/12/20

[#Recepta] Arròs de verdures amb xoriç i salsitxes

Des que vaig provar per primera vegada aquest plat, que em va agradar moltíssim. És un plat senzill de fer però molt llaminer que a casa ens agrada molt!


Anem a veure'n la recepta

Arròs de verdures amb xoriç i salsitxes

Ingredients per a 2 persones:
  • 160 gr. d'arròs Bomba
  • 1 carabassó gran
  • 1 albergínia gran
  • 4 salsitxes de porc
  • rodelles de xoriç
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra

11/12/20

[#Recepta] @Freskibo_es Noodles amb llagostins i verdures

Una recepta que acostumem a fer a casa i que ens agrada anar variant són els noodles. Els trobem molt versàtils, ja que es poden fer amb carn, peix o simplement verdures diferents, amb tot queden bons!


Aquesta vegada teniem uns magnífics llagostins cuits de Freskibo, així que vam decidir fer una recepta de:

Noodles amb llagostins i verdures

Ingredients per a 2 persones:
  • 65 gr. de noodles per tots dos (és el que indica el paquet), ja que després abunden molt
  • 250 gr.  paquet de llagostins cuits Freskibo
  • 1 pastanaga gran tallada a tires fines
  • 8 ravanets tallats fins
  • salsa Yondu
  • oli d'oliva verge extra
  • sal i pebre

10/12/20

[#Producte] Very dolç

Fa poc hem fet un descobriment per Instagram, una noia que es dedica a fer uns dolços impressionants. Aquest any l'he començat a seguir i he vist les elaboracions que feia, bé, concretament em vaig enamorar d'uns canela rolls que va posar ja fa un temps i des d'aleshores l'he anat seguint.

30/11/20

[#Recepta] Durum de pollastre, tomàquet, olives, blat de moro i maionesa

A casa ens agrada el kebab, tot i que no acostumem a menjar-ne perquè els industrials que venen no són saludables.


Per fer quelcom semblant, tot i que hagués fet falta macerar el pollastre amb espècies, un dia ho farem, hem decidit fer aquesta recepta que us presento, ja que teniem alguns ingredients que feia dies que corrien per la nevera.

27/11/20

[#Producte] @Pasionmanchega Brou de pollastre i cigrons

Ara ja comencen a venir molt de gust les sopes i els brous. I és que des que els comences a fer, amb aquella oloreta que desprenen per la casa fins que els gaudeixes és molt reconfortant.

A qui no li agrada un bon brou calentet ple de pasta? Sobre la pasta ja va a gustos, n'hi ha que la volen més espessa i altres més clara. A mi particularment m'agrada un terme mig però tirant a que n'hi hagi ;)


Nosaltres estem acostumats a fer un brou suau de verdures i pollastre, ja que l'escudella típica ens costa més de pair. Així que us proposo una recepta d'un brou senzill i fàcil de fer però ben gustós, ja veure-ho!

25/11/20

[#Producte] @Freskibo_es Tonyina amb mel i sèsam sobre un llit d'arròs Venere

M'agraden els productes de Freskibo, sobretot ara que he tingut la oportunitat de tastar alguns dels seus peixos com el salmó salvatge d'Alaska o la seva tonyina d'aleta groga.

La suprema de tonyina d'aleta groga que amb un toc de planxa queda perfecte amb qualssevol preparació.

Nosaltres per acompanyar-la hem fet un llit d'arròs Venere, un arròs selecte, s'havia d'estar a l'alçada!

23/11/20

[#Producte] @tuyarro Croissant de xocolata

Ja us he dit moltes vegades que sóc fan dels croissants. Sempre que vaig a una pastisseria nova miro com són els seus croissants, això diu molt de com seran els altres productes.


Si el croissant és de qualitat, segurament els altres dolços que facin també ho seran.