11/12/20

[#Recepta] @Freskibo_es Noodles amb llagostins i verdures

Una recepta que acostumem a fer a casa i que ens agrada anar variant són els noodles. Els trobem molt versàtils, ja que es poden fer amb carn, peix o simplement verdures diferents, amb tot queden bons!


Aquesta vegada teniem uns magnífics llagostins cuits de Freskibo, així que vam decidir fer una recepta de:

Noodles amb llagostins i verdures

Ingredients per a 2 persones:
  • 65 gr. de noodles per tots dos (és el que indica el paquet), ja que després abunden molt
  • 250 gr.  paquet de llagostins cuits Freskibo
  • 1 pastanaga gran tallada a tires fines
  • 8 ravanets tallats fins
  • salsa Yondu
  • oli d'oliva verge extra
  • sal i pebre

Elaboració:

Posem els noodles a bullir, tal com indica el fabricant. Es couen molt ràpid.


Agafem una paella amb un rajoli d'oli i hi saltegem els llagostins prèviament pelats i amb un toc de pebre.


Els reservem i en aquesta mateixa paella hi afegim la pastanaga a tires i els raves, també tallats. 


Una vegada tenim bullits els noodles els incorporem a la paella amb les verdures, afegim els llagostins i salpebrem tot.


Deixem un parell de minuts i abans d'apagar el foc hi tirem la salsa Yondu, que ens hi donarà un gust potent, és una salsa semblant a la soja, però vegetal i menys salada.


I ara ja podem servir-los!Consells de degustació:

Com us deia abans es poden fer amb molts ingredients diferents, amb més vegetals o menys, amb carn o peix o tofu.
De fet us poden servir per gastar algun ingredient de la nevera, que a vegades no saps com donar-n'hi una sortida i et va quedant allà.Valor nutricional:

Les calories del plat, com sempre les acaben determinant els ingredients que hi afegim, però a trets generals podríem dir que es tracta d'una recepta saludable, ja que se sol fer amb vegetals i no hi ha un excés d'hidrats de carboni, ja que, tal i com us deia anteriorment, s'hi posen pocs grams per persona de noodles, ja que creixent més que la pasta.

En el nostre cas que hem fet servir llagostins, pràcticament no hem afegit greix al plat, ja que el llagostí cuit és un aliment alt en proteïnes i amb un nivell baix de calories. Molt indicat pel desenvolupament muscular, és a dir, molt apropiat en la infància, l'adolescència i l'embaràs.
És ric en iode, el qual regula el nivell d'energia del nostre cos, el correcte funcionament de les de les cèl·lules i ajuda a enfortir el cabell, la pell i les ungles. També aporta ferro, fòsfor, calci, potassi, zinc, magnesi i sodi, a part de vitamines com la B3 i la D.Maridatge:

Aquí també depèn del ingredients, si hi ha carn, un vi negre suau us podria lligar, si hi ha peix un de blanc jove.Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario