27/11/20

[#Producte] @Pasionmanchega Brou de pollastre i cigrons

Ara ja comencen a venir molt de gust les sopes i els brous. I és que des que els comences a fer, amb aquella oloreta que desprenen per la casa fins que els gaudeixes és molt reconfortant.

A qui no li agrada un bon brou calentet ple de pasta? Sobre la pasta ja va a gustos, n'hi ha que la volen més espessa i altres més clara. A mi particularment m'agrada un terme mig però tirant a que n'hi hagi ;)


Nosaltres estem acostumats a fer un brou suau de verdures i pollastre, ja que l'escudella típica ens costa més de pair. Així que us proposo una recepta d'un brou senzill i fàcil de fer però ben gustós, ja veure-ho!
Brou de pollastre i cigrons

Ingredients per a 2 litres de brou


Elaboració:

En primer lloc posem l'aigua en una olla amb el pollastre i l'ós de pernil, que ens hi donarà molt de gust, a bullir durant una horeta aproximadament.

Passada l'hora hi afegim els cigrons i les verdures ben rentades i pelades i deixem una altra horeta. Hi posem una mica de sal.

Si veiem que fa escuma mentre bull, l'hem d'anar retirant amb l'ajuda d'una espàtula.

I després de dues hores ja tenim el brou que colarem i així ens quedarà la carn i les verdures separades.


Quan a la carn agafarem el pollastre i li traurem la pell i el desmenussarem per tornar a introduir al brou.

Farem el mateix amb la pastanaga de les verdures, la resta les llençarem.

Una vegada el brou fred el reservem a la nevera.


Consells de degustació:

A nosaltres ens agrada fer aquest brou amb cigrons ja que hi donen un gust especial.
A més aquesta varietat de cigró Castellano de Pasión Manchega és perfecte pel brou ja té un bon tamany i la seva pell és gairebé inapreciable, a més té un sabor suau que li fa bo.

Si volem el brou amb menys greix, tot i que aquest no en fa massa, una vegada reposat a la nevera veurem que té aquella capa blanca que podem treure per tal d'alleugerir-lo.


Valor nutricional:

Aquest brou és un plat complert, ja que al incorporar-hi el cigró ens hi aporta més proteïna i fibra de qualitat que ens ajuda a regular el trànsit intestinal.
També obtenim hidrats de carboni provinents de la pasta que hi posem, així com proteïna del pollastre i greixos.Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario