23/11/20

[#Producte] @tuyarro Croissant de xocolata

Ja us he dit moltes vegades que sóc fan dels croissants. Sempre que vaig a una pastisseria nova miro com són els seus croissants, això diu molt de com seran els altres productes.


Si el croissant és de qualitat, segurament els altres dolços que facin també ho seran.


En aquest cas vam anar a la Pastisseria Tuyarro, a Santa Coloma de Farners, una pastisseria modernista que des de l'any 1894 la Família Trias porta fent les seves galetes totalment a mà i amb ingredients de primera qualitat, tal i com ja va començar a fer el seu avi.


De les seves especialitats però ja us en dedicaré tot un post complert a explicar-vos-les, així com la seva història, però avui us volia mostrar el seu croissant de xocolata negre.


Un croissant excel·lent, fet amb una barra de xocolata negre de primera, i el croissant ullat, molt ben elaborat i encara ben cruixent tot i que aquell dia feia humitat.


La pasta del croissant era una delícia, al punt just de sucre i amb un gust molt fi i delicat.


La veritat és que em va agradar molt.


Us el recomano totalment, tant per si us agrada un bon croissant com una xocolata bona :)



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!


No hay comentarios:

Publicar un comentario