Des que vaig provar per primera vegada aquest plat, que em va agradar moltíssim. És un plat senzill de fer però molt llaminer que a casa ens agrada molt!
Arròs de verdures amb xoriç i salsitxes
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
En primer lloc posem en un paella les rodelles de xoriç, per tal que deixin anar oli fem també les salsitxes tallades i les reservem.
En aquest oli i si cal n'afegim, fregim les verdures ben tallades a daus i salpebrem.
Paral·lelament posem l'arròs a bullir, tal com indica el fabricant.
Una vegada tenim les verdures cuites, afegim l'arròs escorregut i el xoriç i les salsitxes i barregem tot que s'impregnin els sabors.
Sobretot el gust de xoriç es nota al plat i queda molt gustós i bo.
Nosaltres acostumem a acompanyar el plat amb dos ous ferrats, d'aquells amb "puntilla", però el plat en si ja estaria bé, si l'acompanyem d'una amanida verda.
Consells de degustació:
Aquesta recepta admet l'addicció d'altres verdures com pastanaga o pebrot o el que preferiu.
Quan al xoriç jo li posaria, ja que hi dóna molt de gust i, en tot cas, podrieu ometre les salsitxes, si voleu alleugerir el plat.
Valor nutricional:
Tal com us deia és una plat complert, sobretot si l'acompanyem d'una amanida verda i una fruita de postres.
Maridatge:
Una copa de vi negre jove de la D.O. Empordà acomapanya el plat molt bé.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario