Feia temps que teníem pendent un dinar a l'Aula Restaurant CEET, un espai on els alumnes de cicles formatius en l'especialitat de cuina i restauració fan les pràctiques formatives per tal d'adquirir les aptituds necessàries que calen en un restaurant.
19/11/19
[#Restaurant] @CETT_UB Aula Restaurant CETT
Feia temps que teníem pendent un dinar a l'Aula Restaurant CEET, un espai on els alumnes de cicles formatius en l'especialitat de cuina i restauració fan les pràctiques formatives per tal d'adquirir les aptituds necessàries que calen en un restaurant.
13/11/19
[#Restaurant] La Masia del Cabrit
Cada any per Fires a Girona els meus sogres ens conviden a dinar el dia 1 de novembre, aprofitant que és el dia de les paradetes al carrer.
Al matí passegem veient les diferents parades d'artesania i sobretot alimentació i al migdia ens reunim tots plegats per dinar i passar una bona estona.
Aquest any hem anat al Restaurant La Masia del Cabrit, situada a Domeny, una masia de pedra molt maca i gran on disposen de varis menjadors per rebre molts comensals. És un bon lloc per fer-hi àpats en grup, més que per anar-hi amb la parella.
La seva cuina és tradicional, amb força presència de brasa i guisats.
Nosaltres vam degustar un menú que havien fet per a la ocasió, el Menú de Fires, que consistia en un pica-pica i després un segon plat a triar, postres, vi de la casa, aigües i cafès per 32 euros.
Vam començar amb uns centrals a taula que van ser:
- Amanida de bacallà, moniato i magrana
Una amanida molt generosa, amb dauets de bacallà, moniato, magrana i fruits secs
Al matí passegem veient les diferents parades d'artesania i sobretot alimentació i al migdia ens reunim tots plegats per dinar i passar una bona estona.
Aquest any hem anat al Restaurant La Masia del Cabrit, situada a Domeny, una masia de pedra molt maca i gran on disposen de varis menjadors per rebre molts comensals. És un bon lloc per fer-hi àpats en grup, més que per anar-hi amb la parella.
La seva cuina és tradicional, amb força presència de brasa i guisats.
Nosaltres vam degustar un menú que havien fet per a la ocasió, el Menú de Fires, que consistia en un pica-pica i després un segon plat a triar, postres, vi de la casa, aigües i cafès per 32 euros.
Vam començar amb uns centrals a taula que van ser:
- Amanida de bacallà, moniato i magrana
Una amanida molt generosa, amb dauets de bacallà, moniato, magrana i fruits secs
Tags:
amanida,
bacallà,
bolets,
cabrit,
cafè,
calamars romana,
cargols,
Fires,
Girona,
Girona restaurant,
llom,
llonganissa,
marisc,
menú,
patata,
patates,
pernil,
restaurant,
restaurants,
tiramisú
8/11/19
El Petit Forn de Pa
Abans recordo quan la gent de Figueres i voltants anaven a buscar el pa a Terrades perquè deien que era el millor.
El Petit Forn de Pa és una fleca molt antiga, data de l'any 1893, quan Ferran Gou va iniciar el negoci i actualment és el seu besnét qui el porta. Tenien un forn de llenya molt conegut que avui dia encara es pot veure si vas a comprar pa.
Molta gent coincidia en que si compraves una barra seva la podies guardar tota una setmana ben embolicada a la panera i durava bo tota la setmana.
El Petit Forn de Pa és una fleca molt antiga, data de l'any 1893, quan Ferran Gou va iniciar el negoci i actualment és el seu besnét qui el porta. Tenien un forn de llenya molt conegut que avui dia encara es pot veure si vas a comprar pa.
Molta gent coincidia en que si compraves una barra seva la podies guardar tota una setmana ben embolicada a la panera i durava bo tota la setmana.
4/11/19
[#Restaurant] @novarahotels Savoy Cafè-Restaurant
El Restaurant Savoy que avui us mostro ja l'hem visitat en altres ocasions per fer-hi el menú de diari, ja que ens agrada força i està molt ben situat. A més l'espai és gran i agradable.
En aquesta ocasió però hi hem anat un dissabte que així el menú és un xic més sofisticat, tot i que entre setmana els plats estan molt bé, si voleu veure-ho aquí en vaig fer un post molt complert amb els plats que ofereixen.
El dissabte el menú val 15 euros i val molt la pena, seguiu llegiu i em diu que us sembla!
En aquesta ocasió però hi hem anat un dissabte que així el menú és un xic més sofisticat, tot i que entre setmana els plats estan molt bé, si voleu veure-ho aquí en vaig fer un post molt complert amb els plats que ofereixen.
El dissabte el menú val 15 euros i val molt la pena, seguiu llegiu i em diu que us sembla!
30/10/19
[#Formatges] Pastor de Morella
Els meus sogres van anar de vacances a Castelló i van visitar un poble molt bufó Morella, d'on ens van dur un formatge de cabra boníssim, el Pastor de Morella.
Van visitar la formatgeria on s'elaboren els seus formatges i ens en van dur un de cabra.
Van visitar la formatgeria on s'elaboren els seus formatges i ens en van dur un de cabra.
28/10/19
[#Recepta] Amanida amb formatge de cabra i nous
A l'estiu les amanides és quan venen més de gust i si porten formatge millor, oi?
Segur que els que sou formatgers com jo creieu que si, per això hem fet aquesta amanida amb el formatge com a protagonista, es tracta del formatge artesà de cabra de pell florida de La Tossa, que hi aporta un gust intens i persistent.
Amanida amb formatge de cabra i nous
Segur que els que sou formatgers com jo creieu que si, per això hem fet aquesta amanida amb el formatge com a protagonista, es tracta del formatge artesà de cabra de pell florida de La Tossa, que hi aporta un gust intens i persistent.
Amanida amb formatge de cabra i nous
25/10/19
23/10/19
[#Restaurant] Savage - Brunch & Bowls
Fa relativament poc que han obert un local a Figueres d'aquests que està tan de moda ara, amb una decoració molt xula i una carta diferent, amb els bols de chia i el famosos brunchs, el Savage Brunch.
L'espai és molt acollidor amb molta fusta i cadires modernes, està fet amb molt bon gust.
L'espai és molt acollidor amb molta fusta i cadires modernes, està fet amb molt bon gust.
Tags:
Alt Empordà,
brunch,
cacauets,
cafè,
coca,
croissant,
cuina,
embotit,
esmorzar,
Figueres,
formatge,
fruita,
gastronomia,
llet,
llimona,
pa,
poma,
restaurant,
restaurants,
xocolata
Suscribirse a:
Entradas (Atom)