26/6/14

Dinar al Café Savoy

Aquesta cafeteria està situada en ple centre de Girona, al carrer Nou i és el restaurant de l'Hotel Peninsular. Bon lloc per si estàs comprant per les botigues del voltant o el Mercat del Lleó.

Ofereixen ofertes d'esmorzars, també aperitius, berenars, coctails i dinars. Nosaltres vam provar un menú de diàri, que tot i que no hi ha molt a triar, el que ofereixen és bo.

Aquest era el menú que hi havía aquell dia:


Jo vaig optar per agafar dos segons:

- Un estofat de popets amb ceba: una delícia de plat. Els popets molt ben cuinats, ben tendra amb la ceba tallada ben dina i molt ben cuita. El punt de salsa excel-lent. I la quantitat molt generosa.


- Bistec rus amb alls tendres i ceba caramelitzada: una bola de carn, tipus mandonguilla amb gust d'all però no s'hi trobava la ceba caramelitzada. Aquest plat me l'imaginava dieferent.
Les patates d'acompanyament eren artesanes i tallades gruixuides, amanides amb sal tipus Maldon i orenga sec.


La meva mare va optar per:

- Milfulls d'escalivada amb formatge de cabra: un xic escàs la veritat, però el plat era bo i anava acompanyat de mesclum d'amanida.


- Popets, com jo.

El pa que ens van servir era recent fornejat, calent encara i i cruixent i bo.


Per beure aigua o refresc a triar.


I de postres vam agafar el iogurt amb coulis de maduixes, que en realitat era un gotet de iogurt àcid amb melmelada de maduixa al cim. Era bo, tot i que volia el coulis...


En resum, aquest café està molt ben situat, l'ambient és agradable i l'espai és gran, ben decorat i amb aire acondicionat. La relació qualitat-preu és més que bona: 10 euros per persona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario