11/11/14

Café Savoy

Us ensenyaré un restaurant que vaig descobrir no fa gaire, el juny passat exactament, però que ara per motius de feina a Girona he freqüentat més. Exactament quatre vegades són les que hi he anat, així que us mostraré els menús d'aquests dies perquè us en feu una idea així com els plats;

Menú dia 1:



 Calamars a l'andalusa: bonissima, excel-lent arrebossat i molt tendres


Pollastre amb escamarlans: un guisat deliciós i això que jo no sóc d'aquests plats, però aquest m'agrada molt. La salsa molt bona.


Coulant de xocolata, servit amb nata: un dels meus postres preferits però aquest em va decebre, odio quan són una magdalena calenta que l'obres i dius on és la xocolata líquida? I la nata d'esprai, què hi farem.


Menú dia 2


Espàrrecs verds amb salsa romesco: ben pressentats, un xic escàs el plat


Estofat de popets amb ceba i patata: molt ben cuinats, aquest guisat també em va. I la salseta per sucar el pa calent que et serveixen és d'allò més bona.


Braç de xocolata farcit de nata: ben elaborat, el pa de pessic ben tou i la combinació amb la nata i la xocolata casen bé.


 Menú dia 3:


Amanida de músic amb codony, formtage fresc i fruits secs: original i amb producte de temporada com el codony, dos errors: hi faltaven fruits secs, poques nous i panses hi trobaves i amaniment.


Bacallà a la muselina d'all amb espinacs: una presentació molt bufona, un llit d'espinacs amb el bacallà i la seva muselina molt suau d'all. Ben decorat amb les flors.

Puding amb panses i poma: molt bo, gens empalagós, un gust molt fi i ben combinat de la poma amb les panses. Un postres senzill però agradable.


Menú dia 4:


Pastís de porro amb crema de bolets: servit fred, crec que calent seria més bo. El pastís era força escàs, el bouquet poc amanit i la salsa poc gustosa. M'esperava més. Aquest plat no formava part del menú d'aquest dia, sinó del dia anterior però l'ofereixen al dia següent.


Bonítol amb ceba, pebrot del piquillo i iogurt especiat: força original, el bonítol fresc fet al punt, és a dir amb un to cruent. El guarniment de ceba i piquillo combinaven bé, ambdós cruixents i el toc de iogurt hi aportava un toc, potser n'hagués faltat un xic.


Pastís de formatge: un dels meus postres preferits. Intento demanar-lo sempre que en tinc l'oportunitat. Aquest dia tampoc hi era  al menú, però era del dia abans. Era bo, amb una base de galeta, una crema de formatge més espessa i la confitura de maduixa al cim.


Així doncs amb els diferents menús tastats podria dir alguns punts que m'han agradat i altres que no.

A favor:

- El local és ampli i molt ben situat.
- El personal és amable.
- El menú relació qualitat-preu és bo.
- Et fan una targeta fidelitat i cada deu menús te'n regalen un.

En contra:

- El servei és lent.
- Les amanides les porten amb poc amaniment i si en demanés més sembla que els costi dur les setrilleres.
- Alguns plats les racions són més escasses, tot i sent dietista considero que ja està bé.
- No sempre et proposen els plats del dia anterior en el menú del dia.

Doncs res, en general però molt bé, sinó no l'hagués repetit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario