4/11/19

[#Restaurant] @novarahotels Savoy Cafè-Restaurant

El Restaurant Savoy que avui us mostro ja l'hem visitat en altres ocasions per fer-hi el menú de diari, ja que ens agrada força i està molt ben situat. A més l'espai és gran i agradable.

En aquesta ocasió però hi hem anat un dissabte que així el menú és un xic més sofisticat, tot i que entre setmana els plats estan molt bé, si voleu veure-ho aquí en vaig fer un post molt complert amb els plats que ofereixen.


El dissabte el menú val 15 euros i val molt la pena, seguiu llegiu i em diu que us sembla!Com a detall de la casa ens van diferents trossets de pans, un d'olives negres, un de cereals i un de xapata sucats amb tomàquet, oli i sal. Trobo que és un aperitiu no massa adient ni sofisticat i no em lliga massa amb el seu estil de menú.


De primer vam triar;

- Caneló de brandada de bacallà amb salsa de bolets i pols de Parmesà


Un plat boníssim, el caneló ben farcit d'una brandada molt fina i amb una salsa generosa i gustosa i ben bona.


De segon no ens podem resistir mai a l'ànec:


- Cuixa confitada d'ànec amb poma al forn i salsa de fruits vermells


El confit d'ànec ens agrada molt, potser ens agrada que la pell estigui més cruixent, però la carn estava perfecte, es desfeia de l'os i la salsa hi combinava bé.


Per postres, unes de casolanes, gairebé sempre fan bracets farcits, aquell dia hi havia:

- Braç de trufa amb xocolata calenta


Molt tendre i amb un toc de xocolata desfeta

La única pega potser és que trobo la ració un pèl escassa, però si tenim en compte que es tracta d'un menú la cosa canvia :)

En resum la relació qualitat-preu del dinar és molt bona, ja que en preu del menú t'inclou pa i begudes com cervesa o refresc, a part de la qualitat dels plats i ben presentats i elaborats.Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario