19/11/19

[#Restaurant] @CETT_UB Aula Restaurant CETT



Feia temps que teníem pendent un dinar a l'Aula Restaurant CEET, un espai on els alumnes de cicles formatius en l'especialitat de cuina i restauració fan les pràctiques formatives per tal d'adquirir les aptituds necessàries que calen en un restaurant.



L'espai és ampli i acollidor, amb taules rodones molt espaioses i la taula ben parada.

Fan diferents menús que van canviant en funció de l'època de l'any i seguint els aliments de temporada. El dia que hi vam anar concretament hi havia dos menús a triar, un menú més tradicional i un altra d'avantguarda, que, a més, com que també coincidien amb unes jornades gastronòmiques de Parmesà que feien a Barcelona, en el menú l'hi van introduir, així que anem a veure com va quedar la cosa :)


A més a més, al menú s'ofereix un maridatge de vins per acompanyar els plats, a més d'aigua freda sense gas i aigua freda Vichy Català amb gas.


Primer ens van oferir un Cocktail que portava vermut, entre algun altra licor


El pa podies optar entre dos que fan allà l'escola, un de doble fermentació, cruixent de molla més densa i un de motlle, més flonjo i delicat.


Ambdós boníssims i més si te'ls serveixen encara calentons i acompanyats amb un bon oli d'oliva verge extra Bargalló i sal gruixuda, un vici.


I ja ens van anar servint els diferents plats;

Per començar el maridatge, ens van oferir un vi blanc Marmellans de D.O. Catalunya:


- Falsa espardenya

Un snack original i diferent, amb un toc picant moderat


- Flam cremós de Parmigiano Reggiano amb cruixent de pesto i gelat de curri

Un plat molt fi i aromàtic

 
- Versió d'una Waldorf amb Parmigiano Reggiano



Una amanida sorprenent, amb un dau de formatge blau amagat, dues escumes de formatge molt suaus, la poma macerada una delícia i amb un toc cruixent sorprenent


A continuació, ens van oferir un vi negre Somiadors de l'Empordà.


- Foie amb multiesfèric de Pedro Ximenes, suc de rostit amb regalèssia, moniato i sèrum de Parmigiano Reggiano


Què puc dir del foie, que m'encanta i presentat com ells ho van fer, excel·lent la mescla de sabors


- Melós de porc a baixa temperatura, coliflor i mantega de curri amb tocs de codony i cruixent de Parmigiano Reggiano



Una carn ben tendra i melosa i molt ben acompanyada


Les postres les vam acompanyar amb una copa de cava Brut Mas d'Anoia.


- Sorbet de gingebre i passió amb coco i pastanaga



Unes postres exquisides, el sorbet una passada, tan de gust com de textura


Amb el cafè ens van servir uns petit furs, que van consistir en;

- Financier, trufa de xocolata i un panellet, ja que faltaven pocs dies per Tots Sants


Cal dir que aquestes petites llaminadures sempre m'agraden molt i aquestes estaven molt ben aconseguides.


En resum els plats els vaig trobar molt ben presentats i executats, i el servei correcte tenint en compte que estan aprenent. La única pega que vaig trobar és que al canviar el menú d'avantguarda d'aquell dia pel mateix però amb la presència del Parmesà ens van treure el plat de peix. I a més trobo que van intentar incorporar el Parmesà a cada plat i en alguns no em va acabar de convèncer. Tot i així vam quedar molt bé i satisfets.

El preu del menú amb maridatge inclòs i cafè són 32 euros, una relació qualitat-preu molt bona.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario