5/1/18
Risotto de pollastre a la mostassa
Sabeu que els risottos m'agraden molt, són fàcils de fer, els pots fer amb ingredients diversos i queden súper bons.
Avui us presento un risotto de pollastre i mostassa de Dijon, la bona.
Avui us presento un risotto de pollastre i mostassa de Dijon, la bona.
1/1/18
30/12/17
Formatge La Mola del Mas Borni
La Formatgeria Mas Borni, situada a Llagostera (El Gironès) elabora els seus formatges amb la llet de vaca crua de les seves pròpies vaques des de varies generacions. El ramat consta de 60 vaques i la llet és produïda i transformada a la mateixa granja. Només així poden assegurar unes característiques òptimes en tots els processos que donaran uns làctics d'una bona qualitat. També crien vedelles per tal que donin una llet amb propietats ideals i saludables.
27/12/17
.@WeAreSORBOS Còctel de vermut
Últimament ens hem aficionat al vermut. Suposo que amb el temps gaudeixes de petits plaers que abans no hi veies el què.
Recordo de petita el meu pare bevent vermut els diumenges i ves per on ara ho faig jo. I és que el vermut dóna molt de joc, tan es pot prendre sol com acompanyat d'una coseta per picar o també barrejat amb altres begudes per suavitzar-lo.
Recordo de petita el meu pare bevent vermut els diumenges i ves per on ara ho faig jo. I és que el vermut dóna molt de joc, tan es pot prendre sol com acompanyat d'una coseta per picar o també barrejat amb altres begudes per suavitzar-lo.
22/12/17
.@HotelCarlemany Una estada ideal!
Pel pont de desembre no hem fet cap viatge però hem fet una escapada al costat de casa, a Girona.
Dissabte, després d'un dia intens de compres i un excel·lent dinar al Divinum ens esperava una estada a l'Hotel Carlemany. Situat al centre de Girona, és un d'aquells hotels que sempre veus però no hi havíem entrat mai, així que teníem curiositat per saber com era.
Dissabte, després d'un dia intens de compres i un excel·lent dinar al Divinum ens esperava una estada a l'Hotel Carlemany. Situat al centre de Girona, és un d'aquells hotels que sempre veus però no hi havíem entrat mai, així que teníem curiositat per saber com era.
20/12/17
.@DivinumGirona Menú Gastronòmic
Li devia a la meva parella des que vam veure aquest restaurant al Joc de Cartes, el programa que fa en Marc Ribas a TV3. Així que pel seu aniversari li vaig regalar un menú al Restaurant Divinum (Girona) i no hi hem anat fins aquest passat pont. Val més tard que mai :)
Vam optar pel seu Menú Gastronòmic, que consistia en:
Oreo d'anxoves, olives negres i formatge
Piruleta de foie i caramel
Airbag de tòfona
Vam optar pel seu Menú Gastronòmic, que consistia en:
Oreo d'anxoves, olives negres i formatge
Piruleta de foie i caramel
Airbag de tòfona
18/12/17
.@sambucuscoop Restaurant Sambucus
Situat a dins del Mercat de Manlleu, el Restaurant Sambucus ofereix una cuina sana elaborada amb productes del seu propi hort, de proximitat, frescos i ecològics.
Tenen un menú de dilluns a divendres a 12 euros i el dissabte a 14 euros, una mica més car ja que també inclou una copa de cava.
Tenen un menú de dilluns a divendres a 12 euros i el dissabte a 14 euros, una mica més car ja que també inclou una copa de cava.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)