8/1/18

.@info_plain Reixat amb chutney de tomàquet verd i formatge fos

Reixa de pasta de full amb chutney de tomàquet verd i formatge fos


Ingredients:

Elaboració:
Per a preparar les reixes de pasta de full, agafem aquesta i tallem tires fines que ens serviran de base.
Les pintem amb un almívar i les enfornem fins que pugin.


Una vegada cuites hi posem el que més ens agradi al cim. Nosaltres hi hem posat un chutney de tomàquet verd i formatge semi i ho hem gratinat al forn.


La combinació d'aquest chutney amb el formatge combina molt bé. 


Consells de degustació: nosaltres hem fet servir un formatge semi però també hi quedaria bé un formatge blau suau, ja que el chutney de per si ja té un gust fort. Amb una mozzarella alleugerim els sabors, fent destacar més el chutney.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario