20/12/17

.@DivinumGirona Menú Gastronòmic

Li devia a la meva parella des que vam veure aquest restaurant al Joc de Cartes, el programa que fa en Marc Ribas a TV3. Així que pel seu aniversari li vaig regalar un menú al Restaurant Divinum (Girona) i no hi hem anat fins aquest passat pont. Val més tard que mai :)

Vam optar pel seu Menú Gastronòmic, que consistia en:

Oreo d'anxoves, olives negres i formatge



Piruleta de foie i caramel


Airbag de tòfona



Bonítol amb foie i verduretes encurtides


Crema de llenties amb papada de porc cruixent i oli de menta


  Rovell d'ou, blat, brou de ceba i fonoll


Vieira, saltat d'espàrrecs i tirabecs amb cremós de blat, rovellons i botifarra negra


Foie, anguila fumada i poma


Tripa de bacallà amb el seu pil-pil i rossinyols


Ventresca de tonyina lleugerament fumada amb all escalivat i salsa kabayaki


Cua de bou, figues i Pedro Ximenéz


Colomí per menjar amb els dits amb la seva royal i el patè


Poma i cogombre amb gelat de poma verda


TARDOR: Carbassa, moniato, coca de llimona, núvol de llimona i gelat de canyella


Llaminadures


Aquestes són un bon colofó d'un bon àpat, l'oreo la vam trobar molt igual que a la de l'aperitiu, ens va estranyar i el cheescake ens va encantar.

Cafè sol


De fet tots els plats d'aquest menú ens van agradar molt. Però personalment destacaria en foie, anguila fumada i poma per la combinació espectacular i l'original acompanyament cítric i les dues carns, tan la cua de bou com el colomí, excel·lents ambdues, sobretot el seu punt de cocció.

El preu d'aquest menú són 55 euros i si es vol el servei de pa, olis i sal són 3 euros més. Us ho recomano totalment ja que t'ofereixen una gran selecció de pans. de fruits secs (amb nous i panses), rústic, d'olives, coca d'oli, integral normal o de motlle.


Tots molt bons, especialment pel meu gust el de panses i nous i també, sorprenentment,  l'integral de motlle, que semblava una coca, esponjós per dins però amb un toc cruixent per fora. Molt bo.


I amb aquest servei també t'inclou una degustació de tres olis d'oliva verge extra amb diferents sals.



També us aconsello la taula de formatges que te un suplement de 9 euros ja que disposen d'un gran assortiment de formatges d'aquí i d'arreu amb melmelades per acompanyar-los. Nosaltres els volíem tastar però la veritat és que vam quedar molt tips i no els haguéssim gaudit.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario