Li devia a la meva parella des que vam veure aquest restaurant al Joc de Cartes, el programa que fa en Marc Ribas a TV3. Així que pel seu aniversari li vaig regalar un menú al Restaurant Divinum (Girona) i no hi hem anat fins aquest passat pont. Val més tard que mai :)
Vam optar pel seu Menú Gastronòmic, que consistia en:
Oreo d'anxoves, olives negres i formatge
Piruleta de foie i caramel
Airbag de tòfona
Bonítol amb foie i verduretes encurtides
Crema de llenties amb papada de porc cruixent i oli de menta
Rovell d'ou, blat, brou de ceba i fonoll
Vieira, saltat d'espàrrecs i tirabecs amb cremós de blat, rovellons i botifarra negra
Foie, anguila fumada i poma
Tripa de bacallà amb el seu pil-pil i rossinyols
Ventresca de tonyina lleugerament fumada amb all escalivat i salsa kabayaki
Cua de bou, figues i Pedro Ximenéz
Colomí per menjar amb els dits amb la seva royal i el patè
Poma i cogombre amb gelat de poma verda
TARDOR: Carbassa, moniato, coca de llimona, núvol de llimona i gelat de canyella
Llaminadures
Aquestes són un bon colofó d'un bon àpat, l'oreo la vam trobar molt igual que a la de l'aperitiu, ens va estranyar i el cheescake ens va encantar.
Cafè sol
De fet tots els plats d'aquest menú ens van agradar molt. Però personalment destacaria en foie, anguila fumada i poma per la combinació espectacular i l'original acompanyament cítric i les dues carns, tan la cua de bou com el colomí, excel·lents ambdues, sobretot el seu punt de cocció.
El preu d'aquest menú són 55 euros i si es vol el servei de pa, olis i sal són 3 euros més. Us ho recomano totalment ja que t'ofereixen una gran selecció de pans. de fruits secs (amb nous i panses), rústic, d'olives, coca d'oli, integral normal o de motlle.
Tots molt bons, especialment pel meu gust el de panses i nous i també, sorprenentment, l'integral de motlle, que semblava una coca, esponjós per dins però amb un toc cruixent per fora. Molt bo.
I amb aquest servei també t'inclou una degustació de tres olis d'oliva verge extra amb diferents sals.
També us aconsello la taula de formatges que te un suplement de 9 euros ja que disposen d'un gran assortiment de formatges d'aquí i d'arreu amb melmelades per acompanyar-los. Nosaltres els volíem tastar però la veritat és que vam quedar molt tips i no els haguéssim gaudit.
Vam optar pel seu Menú Gastronòmic, que consistia en:
Oreo d'anxoves, olives negres i formatge
Piruleta de foie i caramel
Airbag de tòfona
Bonítol amb foie i verduretes encurtides
Crema de llenties amb papada de porc cruixent i oli de menta
Rovell d'ou, blat, brou de ceba i fonoll
Vieira, saltat d'espàrrecs i tirabecs amb cremós de blat, rovellons i botifarra negra
Foie, anguila fumada i poma
Tripa de bacallà amb el seu pil-pil i rossinyols
Ventresca de tonyina lleugerament fumada amb all escalivat i salsa kabayaki
Cua de bou, figues i Pedro Ximenéz
Colomí per menjar amb els dits amb la seva royal i el patè
Poma i cogombre amb gelat de poma verda
TARDOR: Carbassa, moniato, coca de llimona, núvol de llimona i gelat de canyella
Llaminadures
Aquestes són un bon colofó d'un bon àpat, l'oreo la vam trobar molt igual que a la de l'aperitiu, ens va estranyar i el cheescake ens va encantar.
Cafè sol
De fet tots els plats d'aquest menú ens van agradar molt. Però personalment destacaria en foie, anguila fumada i poma per la combinació espectacular i l'original acompanyament cítric i les dues carns, tan la cua de bou com el colomí, excel·lents ambdues, sobretot el seu punt de cocció.
El preu d'aquest menú són 55 euros i si es vol el servei de pa, olis i sal són 3 euros més. Us ho recomano totalment ja que t'ofereixen una gran selecció de pans. de fruits secs (amb nous i panses), rústic, d'olives, coca d'oli, integral normal o de motlle.
Tots molt bons, especialment pel meu gust el de panses i nous i també, sorprenentment, l'integral de motlle, que semblava una coca, esponjós per dins però amb un toc cruixent per fora. Molt bo.
I amb aquest servei també t'inclou una degustació de tres olis d'oliva verge extra amb diferents sals.
També us aconsello la taula de formatges que te un suplement de 9 euros ja que disposen d'un gran assortiment de formatges d'aquí i d'arreu amb melmelades per acompanyar-los. Nosaltres els volíem tastar però la veritat és que vam quedar molt tips i no els haguéssim gaudit.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario