5/1/18

Risotto de pollastre a la mostassa

Sabeu que els risottos m'agraden molt, són fàcils de fer, els pots fer amb ingredients diversos i queden súper bons.


Avui us presento un risotto de pollastre i mostassa de Dijon, la bona.



Ingredients per a 2 persones:
  • 250 gr. d'arròs de gra rodó perlat
  • 500 ml de brou de pollastre
  • 1 cuixa de pollastre
  • 1 cullerada sopera de mostassa de Dijon
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 nou de mantega
  • oli d'oliva verge extra
  • sal i pebre
  • formatge d'ovella
  
Elaboració:

Comencem sofregint la ceba tallada ben petita amb una paella amb oli d'oliva verge extra.
Paral·lelament fregim el pollastre.


Una vegada tenim la ceba cuita, incorporem l'arròs i anem afegint el brou de pollastre conforme es vagi absorbint. Afegim també el pollastre tallat a bocins petits i anem remenant.


Salpebrem la preparació i quan tinguem el gra d'arròs al punt de cremositat hi incorporem la mostassa,  el formatge i una mica de mantega. Barregem la mescla i emplatem.


Consells de degustació:

Com us comentava abans un risotto es pot fer amb ingredients diferents. Enlloc de pollastre podeu fer servir una altra carn.

Valor nutricional:

Aquest és un plat d'aquests que podeu fer servir com a plat únic al migdia, acompanyat d'una bona amanida. Amb aquest risotto obtenim hidrats de carboni per part de l'arròs, proteïna magre per part del pollastre, greixos per part del formatge, la mantega i l'oli d'oliva, sent aquest últim un greix bo i poca fibra provinent de la ceba, motiu pel qual l'hem d'acompanyar amb un plat verd.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario:

  1. Que buena pinta tiene. Una receta ideal para empezar el año con comida sana!
    un beso!!

    ResponderEliminar