22/12/17

.@HotelCarlemany Una estada ideal!

Pel pont de desembre no hem fet cap viatge però hem fet una escapada al costat de casa, a Girona.

Dissabte, després d'un dia intens de compres i un excel·lent dinar al Divinum ens esperava una estada a l'Hotel Carlemany. Situat al centre de Girona, és un d'aquells hotels que sempre veus però no hi havíem entrat mai, així que teníem curiositat per saber com era.



Ens va encantar! Només entrar aquella escalforeta i la bona benvinguda de recepció ja ens va agradar. Una vegada vam pujar a l'habitació, genial, amb vistes a la plaça.


Una habitació gran, amb mini-bar, llit de matrimoni king size, llençols de qualitat, coixins còmodes, televisió plana, caixa forta, calefacció, un bany preciós amb productes de l'Occitane, tovalloles flonges d'aquelles que t'envolten, barnús i sabatilles.

Vam dormir molt bé i a gust. I l'endemà ens esperava el buffet d'esmorzar. Ens agraden molt els bufets lliures a l'hora d'esmorzar. Aquest era força complert i l'espai on menjaves molt lluminós i envoltat de plantes.

En el buffet hi havia una taula amb formatges de dos tipus, brie i un semi-curat, daus de codony, pernil salat i gall d'indi, bull blanc i negre i fuet.


També salmó amb els seus condiments: tàperes i ceba tendra.


Ous ferrats, ous remenats, salsitxes i bacon i dues truites, una de patata i l'altre d'espinacs.


A la nevera iogurts grecs, actimels i altres tipus com desnatats o de fruites i al costat sucs variats, de taronja, de poma i algun altre.

Un altre espai disposava de fruita tallada, meló i pinya, entre altres i mantegues i triangles de formatge envasat.

Al costat màquina de cafè, podent triar entre diferents varietats i infusions.

Quan al dolç teníem croissants normals petits, mini-napolitanes de xocolata, dònuts glaç i xuixos de crema petits. A destacar els dònuts, que eren súper esponjosos i bons.


També hi havia un plum-cake i crema de cacau i melmelades. A més de diversos tipus de pa, panets minis integrals i normals, pa rodó, pa de motlle, xapata o pa de motlle de cereals, em va agradar aquest últim.


Vam esmorzar com uns reis en un menjador molt acollidor.
La nostra estada en aquest hotel ha estat molt gratificant. El recomanem al 100%.

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario