6/10/21

[#Recepta] Cap i pota

La recepta que us porto avui és ja un plat que ve més de gust quan fa fred i com que les temperatures ja han baixat, avui farem uns callos!

3/10/21

[#Radio] @gironafmcat Els millors croissants dolços!!!

Després de l'estiu torno a col.laborar al programa de Gastronomia de Ràdio Girona que fem amb la Victòria Pastor.

Comencem el primer programa parlant d'on trobar Els millors croissants.

Comencem a Figueres, a l'Obrador d'en Quimo, on destacaria el seu croissant de mantega i del qual m'agradaria explicar-ne el procés perquè així s'entén perquè és tan bo.

27/9/21

[#Recepta] Orxata casolana

L'estiu ja s'ha acabat i portem tots aquests mesos de calor que diem de fer orxata, però fins ara que apurem els últims dies de calor no ens hem decidit!


Us agrada la orxata? Voleu saber-ne una mica més?

Diu la llegenda que el rei Jaume I, arribant a la ciutat de València va demanar calmar la set. Una noia valenciana en agraïment va oferir una beguda refrescant feta amb xufles i aigua. El rei en provar aquella beguda exclamà "Açò no és llet, açò és OR, XATA!".

23/9/21

[#Recepta] Arròs a la cubana

Hi ha receptes que a vegades no escric perquè penso que la gent ja les coneix i sap com es fan, però després me n'adono que cada persona hi aporta un toc personal que sempre pots afegir o canviar de com un està habituat a fer-la!


En aquest cas però us porto un Arròs a la cubana ben normal però és que és tan bo...

17/9/21

[#Restaurant] @boia_nit - Boia Nit

Cadaqués agrada! Si, és un poble preciós que té un encant personal i de fet nosaltres el tenim a tocar, per tant sempre algun dia ens hi arribem. 

Per la diada d'enguany hi vam anar a dinar i a fer un cocktail a última hora de la tarda al Boia Nit, un bar molt conegut que data del 1946 i que ara regenta en Manel Vehí, conegut mundialment per les seves elaboracions cocteleres.
 

15/9/21

[#Restaurant] Chirashi Cadaqués

El Chirashi de Cadaqués, obert aquest passat mes de juny i propietat d'en Manel Vehí, el bartender del Boia Nit, ofereix sushi per emportar, tot i que també disposa de dues barres petites per si vols menjar in situ.

13/9/21

[#Recepta] Amanida de Col

Continuem amb receptes fredes ja que d'aquí poc les haurem d'anar abandonant ;)

Avui us porto una amanida diferent però molt bona, d'aquelles que dius tenen bona pinta i quan les fas dius, ostres doncs està boníssima!

10/9/21

[#Recepta] Noodles d'arròs amb albergínia

Des del nostre viatge a Tailàndia que ens vam fer fans dels noodles, abans no els havíem tastat mai, doncs no eren tan habituals com ara.

Avui us en faig un amb albergínia, que està en plena temporada!