El cap de setmana passat vam visitar el Temps de Flors de Girona, que enguany és la 62a edició que es fa. Té un èxit brutal i més el primer cap de setmana que és quan les flors llueixen amb tot el seu esplendor.
Nosaltres vam aprofitar el diumenge al migdia per provar un restaurant que li teniem curiositat, el Mizuna Thai. Es tracta d'un restaurant de cuina xinesa, japonesa i tailandesa ubicat prop de la devesa de Girona que va reobrir les seves portes després del pas d'en Chicote pel programa "Pesadilla en la cocina". Segons diuen s'oferien masses plats diferents i suposo que el famós cuiner mediàtic va decidir fer una fusió entre la cuina catalana i la que oferia el restaurant. Prova d'alguns plats són els baos amb botifarra de perol o el Pad Thai de fricandó de vedella. Encara no hem pogut veure el programa però crec que els tiros aniran per aquí.
Nosaltres vam aprofitar el diumenge al migdia per provar un restaurant que li teniem curiositat, el Mizuna Thai. Es tracta d'un restaurant de cuina xinesa, japonesa i tailandesa ubicat prop de la devesa de Girona que va reobrir les seves portes després del pas d'en Chicote pel programa "Pesadilla en la cocina". Segons diuen s'oferien masses plats diferents i suposo que el famós cuiner mediàtic va decidir fer una fusió entre la cuina catalana i la que oferia el restaurant. Prova d'alguns plats són els baos amb botifarra de perol o el Pad Thai de fricandó de vedella. Encara no hem pogut veure el programa però crec que els tiros aniran per aquí.