16/1/15

Restaurant Hotel La Quadra

Al poble muntanyós Maçanet de Cabrenys hi trobem un Hotel Restaurant molt acollidor anomenat La Quadra. Des del 1970 que aquesta família va obrir les portes que ofereixen un servei acurat en un entorn prepirinenc, envoltat de natura i paisatge. Remodelat recentment per tal de poder donar una imatge més renovada i comfortable i sobretot mantenint un tracte familiar.


La seva cuina típica de la regió, és a dir, amb senglar (quan és temporada, de gener a març), ànec, carns a la brasa i el seu famós plat caracterític La Peuada, especialitat de la casa des que van obrir les seves portes.
També disposen de diferents menús, com el de temporada, que un bon dia tastarem, el gastronòmic i altres per grups. La veritat és que tot fa bona pinta. 


Nosaltres donem fe del bon tracte familiar que caracteritza el seu hotel restaurant, així com de la seva bona cuina. Vam tenir l'ocasió de fer-hi el menú de migdia i ja ens va encantar.


El menú era a triar entre 3 primers, 3 segons i un postres de la carta. Un punt molt bo, normalment els postres de menú són limitats a flam, gelat o natilles.
A més per ser un menú diari, els plats estàven molt bé.

1ers plats:

- Croquetes de peix amb salsa romesco
- Carpaccio de vedella amb parmesà
- Trinxat

2ons plats:

- Galtes rostides
- Bistec al Roquefort
- Calamars a la planxa

Nosaltres ens vam decantar per:

- Un carpaccio de vedella amb parmesà; un plat molt complert i amb una generosa quantitat de parmesà.


I de segon:

- Bistec de vedella al Roquefort; un bistec força gran i cobert amb una salsa bona, no excessivament forta per ser d'aquest formatge blau tant potent


- Galtes rostides: excel-lent plat, tant quantitativament parlant com qualitativament, dues galtes amb un acompanyament de luxe: orallanes, panses, prunes, ametlles laminades i ceba ben rostides i també un dauphinois de patata, al igual que al meu plat.


Els postres encara millor, a triar de l'extensa carta:

- Crema de l'àvia: es tracta d'una copa amb un fons de coca, crema catalana i coberta de xocolata negra. Un postres bo i original, una versió seva de la típica crema catalana, però encara més bona. Decorada amb un physalis.


- Peres al cafè amb gelat de canyella: molt ben presentades, dues peres banyades amb tota l'aroma del cafè i el suau gelat d'aquesta espècia tan càlida i amb un xic de nata.


I com a detall de la casa, unes galetes per acompanyar el cafè.


Per beure cervesa i beguda amb gas entren al menú, així com un bon pa que serveixen. El servei en tot moment molt atent i amable i la cuina perfecte, generosa i ben executada.


Un restaurant molt recomanable en un ambient molt càlid, les seves parets amb volta i la seva llar de foc hi acompanyen bé.


No hay comentarios:

Publicar un comentario