29/5/17

. @MizunaTHAI i el seu Menú Especial

El cap de setmana passat vam visitar el Temps de Flors de Girona, que enguany és la 62a edició que es fa. Té un èxit brutal i més el primer cap de setmana que és quan les flors llueixen amb tot el seu esplendor.
   
Nosaltres vam aprofitar el diumenge al migdia per provar un restaurant que li teniem curiositat, el Mizuna Thai. Es tracta d'un restaurant de cuina xinesa, japonesa i tailandesa ubicat prop de la devesa de Girona que va reobrir les seves portes després del pas d'en Chicote pel programa "Pesadilla en la cocina".  Segons diuen s'oferien masses plats diferents i suposo que el famós cuiner mediàtic va decidir fer una fusió entre la cuina catalana i la que oferia el restaurant. Prova d'alguns plats són els baos amb botifarra de perol o el Pad Thai de fricandó de vedella. Encara no hem pogut veure el programa però crec que els tiros aniran per aquí.



Per beure la meva parella va optar per una cervesa japonesa, la Sapporo, una cervesa suau, aromàtica i lleugerament àcida i refrescant.


I com a detall de la casa alguna cosa per picar, no recordo exactament el que era.


Avui us ensenyo el Menú Especial que vam degustar:


- Ramen amb Cha Siu, Nitamago i Wakame; es tracta d'una sopa japonesa de noodle de miso amb porc rostit (cha siu), ou marinat amb Teriyaki (nitamago) i alga Wakame.


Aquest plat el va demanar la meva parella perquè a ell li va agradar molt l'últim ramen i el primer que varem tastar en un altre restaurant.


Jo vaig optar per:


- Bao de botifarra de perol amb maionesa de Kimchi: et serveixen dos entrepans de farina al vapor farcits de botifarra de perol a la planxa i maionesa picant. Vaig preguntar si picava i em va dir que gairebé no es notava i així va ser. Pel meu gust li faltava aquest toc de picant ja que el farcit era bo amb la botifarra i els encurtits. Una altra cosa és que te'ls presenten embolicats dins d'uns papers, molt macos, però quan els obres el pa és tan finet que queda la meitat enganxat al paper.


De segon ens vam posar d'acord:


- Ànec lacat Pequín al fum de mandarina: ànec rostit a la tradició pequinesa amb fum de mandarina. Servit dins d'una vaporera de bambú, l'ànec llescat i barrejat de verduretes al dente i embolcallades amb una crep molt fina.


Una quantitat generosa, ja que hi havia 6 creps a punt per untar a la salsa de mandarina, feta a partir del greix de cuinar l'ànec i essència de mandarina. Hi combinava bé. Aquest plat ens va agradar força, tot i que haguéssim agraït notar l'ànec


I com a postres vam optar pel:


- Coulant casolà de Té Matcha amb gelat de mango: aquests postres ens van decebre i molt, quan demanes un coulant t'esperes el seu interior líquid (com diu el nom), no una magdalena calenta :(


En general no ens va desagradar però tenen alguns punts a millorar. Em va agradar la fusió catalana-xinesa del pa bao amb la botifarra de perol.
Les presentacions dels plats estaven correctes i el servei també. El local era molt ampli, amb una decoració adequada i amb una part més formal i una altra menys informal. Les làmpades em van agradar, li donaven un toc especial.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario