El Restaurant La Quadra de Maçanet de Cabrenys és conegut per la seva cuina casolana i per un plat especial de la casa, la peuada. Nosaltres hi havíem anat en una altra ocasió a fer un menú diàri, i ara per celebrar el Sant del meu pare i hem anat amb la family a tastar el seu Menú de Primavera.
El menú té varis plats a triar a un preu de 23'50 els festius, amb aigua, pa i postres.
El vi que carem demanar va ser un Tocat de l'Ala 2015, del Celler Roig i Parals, de la D.O. Empordà. Un vi elaborat amb raïms de vinyes velles de garnatxa i carinyena. Un vi de color intens i molt aromàtic en gust i en boca.
Anem a veure alguns dels plats que varem fer;
Com a aperitiu ens van obsequiar amb una napolitana de formatge artesana i algunes olives amb encurtits.
Els primers, vam fer mig mig de:
- Carpaccio de magret i foie d'ànec: bo però un xic escassa la quantitat de foie.
Servit amb confitura i dues torradetes de pa.
- Canelons de confit d'ànec amb bolets i beixamel: correctes, un farcit bo, potser hi faltava sabor pel meu gust.
3 canelons amb una generosa quantitat de beixamel, com ha de ser :)
I de segon jo vaig optar per:
- Costelles de cabrit arrebossades, la guarnició la vaig demanar tota de verdura, enlloc de la meitat de patates fregides.
Aquest plat em va agradar, l'arrebossat era bo i la verdura amb un toc escalivat tenia molt bon gust.
La meva parella va triar:
- Magret d'ànec amb salsa de prunes al Oporto: mig magret cuit al punt i amb una salsa dolça ben encertada.
Com a postres vam fer:
- Pastís de formatge i maduixa amb sorbet de llimona: un pastís bo, al meu veure però un tall massa petit.
Servit amb un coulis de maduixa i un sorbet de llimona força bo.
- Gelat de mascarpone amb crunch de cafè: correcte, dues boles de gelat amb un toc de cafè.
També vam fer un petit four, detall de la casa al demanar el cafè que aquell dia consistia en una mousse de iogurt. Servida en un gotet de xarrup, molt bona.
I com a colofó un xarrup de ratafia, gentilesa de la casa.
El menú té varis plats a triar a un preu de 23'50 els festius, amb aigua, pa i postres.
El vi que carem demanar va ser un Tocat de l'Ala 2015, del Celler Roig i Parals, de la D.O. Empordà. Un vi elaborat amb raïms de vinyes velles de garnatxa i carinyena. Un vi de color intens i molt aromàtic en gust i en boca.
Anem a veure alguns dels plats que varem fer;
Com a aperitiu ens van obsequiar amb una napolitana de formatge artesana i algunes olives amb encurtits.
- Carpaccio de magret i foie d'ànec: bo però un xic escassa la quantitat de foie.
Servit amb confitura i dues torradetes de pa.
3 canelons amb una generosa quantitat de beixamel, com ha de ser :)
I de segon jo vaig optar per:
- Costelles de cabrit arrebossades, la guarnició la vaig demanar tota de verdura, enlloc de la meitat de patates fregides.
Aquest plat em va agradar, l'arrebossat era bo i la verdura amb un toc escalivat tenia molt bon gust.
- Magret d'ànec amb salsa de prunes al Oporto: mig magret cuit al punt i amb una salsa dolça ben encertada.
Com a postres vam fer:
- Pastís de formatge i maduixa amb sorbet de llimona: un pastís bo, al meu veure però un tall massa petit.
Servit amb un coulis de maduixa i un sorbet de llimona força bo.
- Gelat de mascarpone amb crunch de cafè: correcte, dues boles de gelat amb un toc de cafè.
També vam fer un petit four, detall de la casa al demanar el cafè que aquell dia consistia en una mousse de iogurt. Servida en un gotet de xarrup, molt bona.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario