15/5/17

Redpizza Girona

Divendres al vespre sol ser un dels dies per excel·lència on la gent es demana o es fa una pizza. És un inici ideal de cap de setmana. El plaer de plegar de treballar i anar a casa, posar-te còmode i sopar una pizza no té preu.


I així va ser el nostre inici del finde. La meva parella va anar a Redpizza a buscar una pizza de les especialitats que tenen. Concretament varem optar per una de les noves de la carta, la Phily-Steak, que porta massa fresca, salsa Alfredo, mozzarella, vedella al grill, ceba caramel.litzada, bacon i formatge Cheddar.



El local és de barri, un lloc proper on anar a buscar la teva pizza preferida d'entre les moltes que ofereixen i que, la veritat, tenen bona pinta. Són originals.


El servei és amable i força ràpid. Com que el local està a Girona i vivim a Figueres vam haver d'escalfar la pizza al forn però ens va agradar força. Seguia fent crec la massa.


Els ingredients combinaven molt bé i tot i que la pizza tenia un gust més aviat dolç, resultava bona amb la ceba que li aportava un toc cruixent.


Varem agafar una mitjana i el preu és de 15'65 euros, això si serveix per a 2 persones.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario