De pasta a casa en som fans. Si el cap de setmana no anem a menjar fora un dels dos dies en solem fer i és que és tan fàcil de preparar i admet tants ingredients diferents, ens agrada molt. I sobretot el que més ens agrada és fer-la cada vegada de diferents maneres. Aquesta vegada l'hem preparat amb crema de llet i xoriç ibèric. Una versió no massa lleugera però bonissima.
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Bullim la pasta tal com indica el fabricant.
Pelem i tallem la ceba ben petita.
Mentres tallem el xoriç a tacos petits i el barregem amb la nata que escalfarem en una paella.
Una vegada tenim els macarrons cuits, els colem i els barregem amb la salsa. Hi espolsem formatge ratllat, sal i pebre i remenem.
Servim el plat amb més formatge si volem.
Consells de degustació:
La pasta potser la veiem més servida amb salsa de tomàquet com a base, però amb nata admet també molts ingredients com ara gall d'indi, bacó, salmó fumat, pernil salat, entre altres.
Si volem alleugerir la recepta podem fer servir nata lleugera per a cuinar, que també queda molt bé.
En aquest cas hem fet servir macarrons integrals, per exculpar-nos del xoriç :), però podeu fer servir qualssevol altre format de pasta, com espaguetis, tallarines o fussillis.
Valor nutricional:
Un plat de pasta com aquest ha de servir com a plat únic, ja que obtenim hidrats de carboni de la pròpia pasta, greixos i proteïnes del xoriç i la nata. Només hauriem de tenir en compte d'acompanyar-los amb una amanida verda per incorporar les vitamines i la fibra que li falta al plat.
Que vagi de gust!
Ingredients per a 2 persones:
- 250 gr. de macarrons integrals
- 200 ml de nata per a cuinar
- 1 ceba de Figueres mitjana
- 8 rodelles de xoriç ibèric
- sal i pebre
- formatge curat d'ovella
Bullim la pasta tal com indica el fabricant.
Pelem i tallem la ceba ben petita.
Mentres tallem el xoriç a tacos petits i el barregem amb la nata que escalfarem en una paella.
Una vegada tenim els macarrons cuits, els colem i els barregem amb la salsa. Hi espolsem formatge ratllat, sal i pebre i remenem.
Servim el plat amb més formatge si volem.
Consells de degustació:
La pasta potser la veiem més servida amb salsa de tomàquet com a base, però amb nata admet també molts ingredients com ara gall d'indi, bacó, salmó fumat, pernil salat, entre altres.
Si volem alleugerir la recepta podem fer servir nata lleugera per a cuinar, que també queda molt bé.
En aquest cas hem fet servir macarrons integrals, per exculpar-nos del xoriç :), però podeu fer servir qualssevol altre format de pasta, com espaguetis, tallarines o fussillis.
Valor nutricional:
Un plat de pasta com aquest ha de servir com a plat únic, ja que obtenim hidrats de carboni de la pròpia pasta, greixos i proteïnes del xoriç i la nata. Només hauriem de tenir en compte d'acompanyar-los amb una amanida verda per incorporar les vitamines i la fibra que li falta al plat.
Que vagi de gust!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario