22/5/17

. @KonigRestaurant i el seu gelat d'avellana a l'antiga

Fa anys que anem al König, des que vaig freqüentar més la ciutat de Girona :)


Em varen aconsellar les seves famoses "patates braves" i la veritat és que des del primer dia que em van encantar! Per mi són unes de les més bones que mai he tastat. Són rossetes i cruixents, unes vegades més que altres. Diuen que la salsa és la mateixa per a tots els Königs que hi ha i la recepta, com no, és secreta.



També cal remarcar les seves hamburgueses i la gran varietat que ofereixen, des de les més senzilles amb només formatge fins a les més sofisticades com les Premium König.  Una hamburguesa de 200 gr. amb bacon, formatge i salsa barbacoa.


D'entrepans també en fan de molts tipus, no només els clàssics llom amb formatge sinó amb pollastre arrebossat i cruixent de pernil amb maionesa o altres que tinc pendent demanar.

Últimament la carta s'ha ampliat molt, oferint focaccies, pa de coca i bagels i molts postres nous.


Nosaltres el dia del Festival Strenes que varem anar a veure Mishima vam aprofitar per sopar a un dels Königs on hem sopat més sovint, el del Cul de la Lleona, suposo que per això sempre torno a Girona  ;) I com no, varem demanar les postres que sempre acostumàvem a fer:


- El gelat d'avellana a l'antiga: 3 boles de gelat artesà d'avellana, de gust potent i textura suau, servides en una teula dura i cruixent que es menja.


Molt bo aquest gelat, sobretot si t'agraden les avellanes. Per mi el millor que he menjat mai d'aquest fruit sec.


Tasteu-lo si en teniu la oportunitat i ja m'explicareu!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario: