El primer dia que vam arribar a Viena, estavem cansats ja que ens vam haver de llevar ben d'hora per agafar el tren de Budapest que ens portava a la ciutat Imperial.
5/8/20
[#Vitage] Pizzeria La pausa
Tags:
artesà,
artesana,
cervesa,
cervesa rossa,
cuina,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
gorgonzola,
la pausa,
mozzarella,
parmesà,
pizza,
restaurant,
restaurants,
vacances,
viena
3/8/20
31/7/20
[#RadioGironafm] @gironafmcat Formatges i vins
A qui no li ve de gust una copa de vi? I més si la podem acompanyar amb alguns formatges!
Aquesta setmana a Radio Girona hem parlat sobre llocs on poder prendre una copeta de vi alhora que degustes formatges.
Aquesta setmana a Radio Girona hem parlat sobre llocs on poder prendre una copeta de vi alhora que degustes formatges.
Tags:
brie,
cervesa,
D.O. Empordà,
dynamic,
emmental,
Figueres,
formatge,
Girona,
Girona restaurant,
gorgonzola,
Grana Padano,
ham session,
morbier,
parmesà,
pastís formatge,
radio,
tupí,
vi,
vi blanc,
vi negre
30/7/20
[#Vacances] Eissalon am Schwedenplatz, Viena
A Viena curiosament es menja molt de gelat. Dic curiosament perquè a l'estiu si que hi fa calor però els hiverns són freds, tot i això mengen molt de gelat.
La prova és que hi ha moltes gelateries arreu de la ciutat i ben bones, amb gelat artesà de qualitat i fet amb llet de granges properes.
27/7/20
[#Vacances] @SacherHotels a #Viena
Si vas a Viena has de menjar el famós pastís Sacher. El coneixeu oi?
Segurament que tots l'heu tastat alguna vegada ja que el podem trobar a gairebé totes les pastisseries avui dia, tot i que a Viena és on es va crear i concretament s'ha de degustar a l'Hotel Sacher.
Jo no sé si és el el lloc on el fan més bo, perquè tot i que veus Sachers a moltes pastisseries, jo només he tastat el de l'Hotel Sacher.
24/7/20
[#Radio] @gironafmcat Restaurants de pasta
Us agrada la pasta? De ben segur que si, crec que la pasta és un plat que trobem a totes les cuines del món.
Doncs avui ens trobem una setmana més per parlar sobre restaurants on menjar un bon plat de pasta, ens acompanyeu?
Comencem a La Piccola, on a Girona en trobem dos, un al carrer Migdia 89 i l'altre al carrer Nord 22.
Es tracta d'un lloc acollidor on fan un excel·lent menú de de dilluns a divendres per 14 euros amb diferents entrants a triar, segons, postres, pa i beguda.
De primer hi sol haver algun plat de pasta, ja sigui en forma d'amanida, canelons o alguna altra preparació.
I de segon, sempre hi ha entres els tres segons a triar, una pizza del dia, un plat de carn i/o peix amb salsa i un plat de pasta.
I si voleu demanar el plat de pasta que més us vingui de gust, tenen una extensa carta on se us farà difícil la tria entre la varietat de pastes seques i les farcides que ofereixen.
Doncs avui ens trobem una setmana més per parlar sobre restaurants on menjar un bon plat de pasta, ens acompanyeu?
Comencem a La Piccola, on a Girona en trobem dos, un al carrer Migdia 89 i l'altre al carrer Nord 22.
Es tracta d'un lloc acollidor on fan un excel·lent menú de de dilluns a divendres per 14 euros amb diferents entrants a triar, segons, postres, pa i beguda.
De primer hi sol haver algun plat de pasta, ja sigui en forma d'amanida, canelons o alguna altra preparació.
![]() |
Verdures amb mozzarella del menú de La Piccola |
I de segon, sempre hi ha entres els tres segons a triar, una pizza del dia, un plat de carn i/o peix amb salsa i un plat de pasta.
I si voleu demanar el plat de pasta que més us vingui de gust, tenen una extensa carta on se us farà difícil la tria entre la varietat de pastes seques i les farcides que ofereixen.
Tags:
artesana,
cuina,
espagueti,
Figueres,
foie,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
Girona restaurant,
Italia,
La Piccola,
menú,
mozzarella,
pasta,
pizza,
restaurant,
restaurants,
verdura
22/7/20
[#Restaurants] Monty Street Food
Fa poc que s'ha obert un local nou a Figueres, concretament al carrer Monturiol, el carrer dels genis, que ofereixen una carta llaminera, el Monty Street Food.
Podem trobar des de naxos, tacos, fajitas, frankfurts, bols, hamburgueses, mojitos artesans fets amb fruita natural i com no la seva famosa patata!
Podem trobar des de naxos, tacos, fajitas, frankfurts, bols, hamburgueses, mojitos artesans fets amb fruita natural i com no la seva famosa patata!
Tags:
advocat,
bacon,
beguda,
carn,
carns,
cuina,
Figueres,
formatge,
gastronomia,
mozzarella,
patata,
patates,
pebre,
pollastre,
restaurant,
restaurants,
sal,
tomàquet,
tonyina,
vedella
20/7/20
[#Formatge] Rond Du Val Papillon
El formatge Rond Du Val és un formatge que la coneguda marca de Roquefort papillon elabora a Villefranche de Panat, a la zona de Midi-Pirineus, al sud de França.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)