27/7/20

[#Vacances] @SacherHotels a #Viena

Si vas a Viena has de menjar el famós pastís Sacher. El coneixeu oi? 


Segurament que tots l'heu tastat alguna vegada ja que el podem trobar a gairebé totes les pastisseries avui dia, tot i que a Viena és on es va crear i concretament s'ha de degustar a l'Hotel Sacher.

Jo no sé si és el el lloc on el fan més bo, perquè tot i que veus Sachers a moltes pastisseries, jo només he tastat el de l'Hotel Sacher.


Però el que si et diré és que val molt la pena perquè es tracta de viure una experiència, no és només menjar un tros de pastís.


Aquest pastís va ser creat per un aprenent de reposteria, en Franz Sacher l'any 1832


I l'any 1876 el seu fill, Eduard Sacher va fundar l'hotel i va començar a vendre aquest pastís tan conegut per a tothom avui dia.


Mentre esperes la teva comanda hi ha aquests llibrets que són la carta i expliquen tota la història.


Tot comença amb la bona rebuda i l'acompanyament a la teva taula, en un espai luxós, molt antic però que té un encant particular. 


Els cambrers van vestits amb frac, sembla ben bé que et traslladis a un altre segle.


El fet d'asseure's en un dels seus menjadors tan ben cuidats, amb unes impressionants làmpades d'aranya, i menjar un tros de l'autèntic Sacher en una de les seves petites però bufones taules de granit no té preu.


Pel que fa al pastís, és molt bo, és esponjós, tovet, delicat i molt fi i va acompanyat d'una petita muntanya de nata muntada. La xocolata és de qualitat, molt delicada i el farciment de la melmelada d'albercoc molt subtil.


Pots acompanyar el teu pastís amb alguns dels deliciosos cafès que preparen, amb nata muntada si vols també i fins i tot una aigua amb gas especial que tenen. 


De fet hi ha un menú on per uns 18 euros sinó recordo malament et ve tot.


Realment assaboreixis cada mos però també cada instant. Així que et recomano que hi vagis encara que sigui un lloc més car, de fet tampoc estalviaràs massa si vas a un altre lloc perquè els preus dels pastissos a Viena no són barats, així tant per tant ves al Sacher Original.


Nosaltres vam demanar un capuccino, que estava molt ben fet amb el tall de pastís Sacher, que era excel·lent, ens va agradar molt tot.


A prop tenen una botiga on pots comprar el pastís sencer (Sachertorte) que va amb una caixa de fusta molt maca i que és perfecte per dur als de casa.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario