3/8/20

[#Recepta] Babaganoush

Si us agrada dippejar i us encanta l'albergínia, aquesta recepta és per vosaltres!

Baba Ganoush

El Baba Ganoush, també anomenat Mutabal, es tracta d'una crema d'albergínia molt fina i suau típica de la cuina àrab.


És una recepta molt fàcil de fer, anem a veure:

Ingredients per a 2 persones:
  • 1 albergínia escalivada
  • 1 cullerada rasa de pasta de sèsam o tahini
  • suc de llimona
  • un polsim de comí
  • un polsim de sal
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
  • all (opcional)

Per a dippejar:


Elaboració:

Es posen tots ens ingredients en un pot i es passa pel túrmix fins a obtenir una crema fina.


Consells de degustació:

Se serveix un xic freda o a temperatura ambient en un bol i servim amb pa de pita, torradetes, bastonets o algunes verdures cruixents com pastanaga o carabassó.

Nosaltres l'hem servit amb unes torrades de iuca ecològica, també coneguda com mandioca o tapioca. És un tubercle originari de l'Amazones que s'ha utilitzat com a aliment des de fa més de vuit mil anys. Des que es va descobrir Amèrica, el seu consum s'ha estès pel món i avui dia constitueix la base alimentària de moltes cultures.


Les torrades de Casana foods estan elaborades amb un sol ingredient i contenen múltiples beneficis nutricionals i, a més, són lliures de gluten, tenen un alt contingut en fibra i són baixes en greixos.

Valor nutricional:

És un plat molt lleuger, ja que l'albergínia és una verdura amb un alta contingut en aigua, fibra i poc calòrica.


Si combinem el baba ganoush amb les torrades de iuca obtindrem un dipp ideal per a aquells que vulguin cuidar-se, alhora que gaudir d'un plat molt saborós i amb un toc exòtic que segur que voldrem repetir :)




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario