24/7/20

[#Radio] @gironafmcat Restaurants de pasta

Us agrada la pasta? De ben segur que si, crec que la pasta és un plat que trobem a totes les cuines del món.

Doncs avui ens trobem una setmana més per parlar sobre restaurants on menjar un bon plat de pasta, ens acompanyeu?

Comencem a La Piccola, on a Girona en trobem dos, un al carrer Migdia 89 i l'altre al carrer Nord 22.

Es tracta d'un lloc acollidor on fan un excel·lent menú de de dilluns a divendres per 14 euros amb diferents entrants a triar, segons, postres, pa i beguda.

De primer hi sol haver algun plat de pasta, ja sigui en forma d'amanida, canelons o alguna altra preparació.

Verdures amb mozzarella del menú de La Piccola

I de segon, sempre hi ha entres els tres segons a triar, una pizza del dia, un plat de carn i/o peix amb salsa i un plat de pasta.

I si voleu demanar el plat de pasta que més us vingui de gust, tenen una extensa carta on se us farà difícil la tria entre la varietat de pastes seques i les farcides que ofereixen.

Continuem a Girona, la Dolce Vita, a la Plaça Independència.

Aquí trobem pasta fresca l'ou i pasta farcida, la llista és ben llarga i variada i les pots combinar amb les diferents salses que tenen.

A Girona mateix, trobem el Cocolino, situat a Pedret, on ofereixen un menú laborable a 12 euros amb dos plats, on sempre hi ha alguna pasta, postres i beguda.

L'últim restaurant que us volia nomenar de Girona és; La Mafia se sienta a la mesa, al carrer Figuerola, on és un lloc de culte per menjar una bona pasta.

La seva pasta està elaborada al seu obrador seguint la recepta tradicional italiana. Podem trobar pastes de gra dur, fresques i farcides.

El seu preu és un xic més elevat però es nota el treball que hi ha al darrera quan fas el primer mos de d'algun dels ses plats de pasta.

També m'agradaria recomanar-vos La Tagliatella, que tant podem trobar a Girona com a Figueres, així com també a la costa, Empuriabrava i a Santa Margarita.

Disposen d'una àmplia carta de pastes amb salses diferents a triar. Cal dir que el plat de pasta és molt abundant, així que si no sou de menjar molt, el podeu compartir.

Per exemple podeu demanar una amanida al davant, que en fan de molt divertides i partir-vos un plat de pasta.

A mi personalment m'agrada la que va farcida de foie amb salsa de trufa, i tot i que atipa molt, està bonissima.

Raviolis farcits de foie amb salsa de trufa de La Tagliatella

A Figueres, tenim El Setrill d'Or on hi podem fer un menú diari laborable de 13 euros amb diferents plats a triar, pizza, amanides i algun plat de pasta sempre.

Si volem anar a la carta, tenen una gran diversitat tant de pasta seca com de salses i també plats més elaborats com la lasanya de carn o de verdures, els raviolis a la crema de parmesà o els gnocchis amb salsa rosa.

I per acabar, ho faig amb l'Augustea, davant de l'estació de Figueres.

Menjar un plat de pasta amb ells és una delícia. En primer lloc perquè totes les pastes són fetes a mà i això es nota al sabor i segon perquè totes les salses estan fetes al moment pel xef i això també és un plus.

Tu tries el tipus de pasta que vols i la salsa i a gaudir!

Tenen pastes seques: espaguetis, orecchiette, rigatoni i fusilli i també farcides com ara el ravioli de carn o mató i també fetuccini i gnocchis.

La relació qualitat-preu d'aquest restaurant és excel·lent.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario