22/7/20

[#Restaurants] Monty Street Food

Fa poc que s'ha obert un local nou a Figueres, concretament al carrer Monturiol, el carrer dels genis, que ofereixen una carta llaminera, el Monty Street Food.

Podem trobar des de naxos, tacos, fajitas, frankfurts, bols, hamburgueses, mojitos artesans fets amb fruita natural i com no la seva famosa patata!

A més els dijous tenen una promoció on pots endur-te la patata farcida amb 7 ingredients, enlloc dels 5 que proposen habitualment.

Així que jo la vaig anar a comprar un dijous, és clar ;)

La proposta són 4 ingredients freds i 3 de calents a triar entre verdures, hortalisses i carns.


Nosaltres vam optar per una patata farcida amb 2 ingredients calents:

- Com a base salsa de tomàquet amanida amb sal i pebre
- Mozzarella que recomanen afegir ja que així amb la salsa de tomàquet calenta es fon i queda molt bona


I com a ingredients freds vam triar:

- xampinyons
- guacamole
- pollastre
- vedella picada
- bacon fumat
- tonyina

El resultat va ser una patata molt gran i ben farcida amb tota una varietat d'ingredients que anaves menjant conforme anaves trobant i que barrejats amb la salsa de tomàquet i la mozzarella quedava molt bo.


Em va sorprendre molt gratament i la repetirem segur!

A més per beure fan uns mojitos artesans fets al moment que estan boníssims i molt ben elaborats i una quantitat generosa.


I si no voleu el clàssic mojito, en fan amb fruita com ara mango, més exòtic, meló, síndria i maduixa. Es tracta de fruita fresca que els tallen i afegeixen a daus al mojito i li dóna un altra caire, molt refrescant també.


I per últim el servei molt amable, vaig trucar per telèfon per demanar informació i encarregar la patata i m'ho va explicar tot molt detallat i bé.

Vam anar a buscar la comanda per menjar-ho a casa i vam quedar molt contents i satisfets.Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario