5/8/20

[#Vitage] Pizzeria La pausa

El primer dia que vam arribar a Viena, estavem cansats ja que ens vam haver de llevar ben d'hora per agafar el tren de Budapest que ens portava a la ciutat Imperial.


Així que vam arribar a mig matí, amb molta calor i carregats amb els trolleys i amb gana, doncs no haviem pogut ni esmorzar.



De l'estació vam fer camí cap a l'hotel i per sort ens vam poder aturar en una pizzeria que vam trobar buscant llocs que ens vinguessin relativament de pas al tren, un lloc ideal per carregar les piles i poder dinar una bona pizza.



El local es deia La Pausa Vienna i tenia molt bones crítiques a TripAdvisor i les fotos feien molt bona pinta.




El local és desenfadat, pots menjar en unes barres amb tamborets alts que tenen o demanar per emportar o també a la terrasseta, tot i que hi tocava massa sol, així que vam menjar a dins.



El local acabava d'obrir, eren les onze del matí, i vam haver d'esperar una estona que fornegessin la nostra pizza.


De fet ja hi havia talls d'algunes ja fetes, com ara amb verdures, tomàquet i mozzarella, entre altres que feien molt bona pinta però vam preferir triar-ne una que ens fessin al moment.


Vam optar per mitja Pizza Quattro Formaggio que portava Mozzarella, Gouda, Gorgonzola i Parmesà.


De fet mitja pizza equivalia a mig metre i era ben bé per a dues persones.



Mentre esperavem vam demanar la beguda, la meva parella una cervesa que li va recomanar el noi que ens va atendre i servidora una cola fresqueta que em va entrar d'allò més bé.


Quan ens van dur la pizza, ens va encantar.



La quantitat era molt generosa ja que ens van tocar sis talls força grans per a cadascú.


La massa estava bonissima, esponjosa, flonja i gruixuda, ens va agradar molt.



El farciment de formatge també era ben complert, notaves tots els formatge molt bé.



La veritat és que vam quedar molt contents amb aquesta pizza, tant pel seu gust com per la qualitat. A més el preu era molt econòmic, sobretot per ser Viena.



Mitja pizza valia 10'50 euros, i ja veieu que la mida és considerable.



Les begudes ja són un xic més cares per ser un local de tipus take-away, per exemple la cervesa de la meva parella va costar 3'5 euros i la meva cola 2 euros. 



Però en total vam pagar 15'80 euros per l'àpat, cosa que vam trobar molt bé.


En resum però la relació qualitat-preu és excel·lent, la prova és que el temps que vam tardar a dinar no parava d'entrar gent, tant a buscar porcions de pizza per endur com per menjar a les taules de fora.


Suposo que per ells és molt habitual fer un mos al migdia i continuar treballant fins a la tarda i això et permet fer-ho per pocs diners però menjant bé i fins i tot sa si tries una porció de pizza amb verdures, que també en feien.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!






No hay comentarios:

Publicar un comentario