27/11/17

Repetim la Trattoria-Pizzeria La Piccola

Ja sé que us vaig parlar d'aquesta Trattoria-Pizzeria i també us vaig dir que la repetiríem, doncs si, només hem tardat una setmana en fer-ho!

I és que el menú de La Piccola ens va agradar tant que vam voler conèixer més plats.

- Verdures fresques de temporada amb mozzarella: una selecció de diferents verdures fresques cuites amb el seu propi suc: pastanaga, bròcoli, ceba albergínia, carabassó i tomàquet. Presentades amb una mica de formatge fos, un plat bo i sa.



- Pizza di Zucca: que portava crema de carbassa (zucca), mozzarella, Gorgonzola, nous, mel i oli de tòfona.


Un pizza dolça que contrastava amb el Gorgonzola i el subtil toc de l'oli. Molt bona, tant per la combinació d'ingredients com per la massa artesana, ben cuita.


De postres pastís de xocolata de la casa, recomanat per la mestressa, diu que agrada molt a la gent i no està mal!


Un pastís esponjós amb gust de xocolata negre i ben presentat.


En total com sempre 12 euros, amb beguda inclosa i servei de pa. Tot un encert si voleu menjar bé en un lloc acollidor.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario